Snel een vertaling van hoge kwaliteit

Bij vertaalbureau Snelvertaler krijgt u snel een vertaling Zweeds-Deens, gemaakt door een moedertaalspreker én van hoge kwaliteit. Al onze vertalers zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in een bepaald domein. Zo werken we samen met experts op vlak van sport, kunst en cultuur, koningshuizen, referenda, politiek, journalistiek enz.

Spoedopdrachten vormen geen probleem

Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met verschillende kantoren in heel Europa. Zo zal uw vertaling Zweeds-Deens met de grootste zorg worden behandeld door de medewerkers van ons kantoor in Kopenhagen. Van daaruit sturen wij onze vertalers aan die bijna allemaal ook ’s avonds en in het weekend werken. Dat betekent dat wij snel de juiste vertaler voor uw opdracht vinden en dat wij op zeer korte termijn uw vertaling kunnen leveren. Uiteraard vormt een ‘echte’ spoedopdracht geen enkel probleem.

Niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus

Vertaalbureau Snelvertaler onderscheidt zich van andere vertaalbureaus door snelheid en kwaliteit. Maar ook de prijs zult u interessant vinden. Voor de talencombinatie Zweeds-Deens rekenen wij een woordprijs van slechts € 0,18.

Neem uw Zweedse tekst erbij en reken zelf uit wat uw vertaling kost. Ook kunt u het offerteformulier rechts op deze pagina invullen of uw Zweedse document mailen naar E-mail. Op werkdagen krijgt u per kerende reactie van ons. Onze ervaring wijst uit dat wij, na uw akkoord, vaak uw vertaling binnen een werkdag kunnen bezorgen. Uiteraard kunt u ons voor verdere vragen bellen: 03/547 01 70 . Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2016-05-03T13:26:56.2166783Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.