Vertalingen naar het Frans

De Eiffeltoren, het symbool van Frankrijk. Vertaalbureau Frans

Stuur ons nu uw tekst per e-mail en ontvang een prijsofferte van ons vertaalbureau Frans.

Uw vertaling naar het Frans verzorgen wij snel en correct. U kunt een vrijblijvende offerte vragen door ons de brontekst te mailen. Na inzage van uw document, ontvangt u zo snel mogelijk (op werkdagen doorgaans binnen het uur) een offerte.

Vermeld in uw offerteaanvraag wanneer u de tekst graag vertaald terug wilt. Daarnaast stellen wij het op prijs als u van tevoren aangeeft of uw tekst naar Belgisch, Frans of Canadees Frans moet worden vertaald. Er zijn immers verschillen tussen deze drie varianten. Als u het niet zeker weet, dan geven onze projectmanagers u graag advies.

Uw teksten worden naar het Frans vertaald door vertalers met het Frans als moedertaal en worden goed nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Ons Frans vertaalbureau

U kunt bij ons terecht voor vertalingen naar het Frans in alle vakgebieden. Naast medisch, financieel, technisch en commercieel vertaalwerk kan u ook beroep doen op ons voor beëdigde vertalingen, legalisaties en apostilles voor vertalingen die in het buitenland als officieel erkend moeten worden.

Uw tekst is bij ons in goede handen!

Aangezien onze freelance vertalers ook in het weekend en 's avonds werken, is een snelle levertijd gegarandeerd. Sneller kan bijna niet. Voor een prijsofferte kunt u het formulier invullen of ons een e-mail met de teksten sturen.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2016-07-11T08:58:21.8958682Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service