Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen Farsi

Vertalingen van en naar het Perzisch. Vertaalbureau Farsi.

Stuur ons gewoon uw tekst toe voor een vrijblijvende offerte. Ons vertaalbureau helpt u graag verder!

Wij vertalen ook in en uit het Farsi of Perzisch. Daarvoor werken we samen met freelance vertalers die enkel naar hun moedertaal vertalen. Op die manier kunnen we kwaliteitsvolle vertalingen aan scherpe prijzen bieden. Wij hebben verschillende vertalers die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Zo kunnen wij zonder probleem uw boeken, contracten, krantenartikelen, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of dagelijkse correspondentie met uw zakenpartner vertalen. Wij kunnen van quasi elke taal naar het Farsi vertalen en omgekeerd. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze projectmanagers. Wij geven u graag meer informatie via de telefoon of per e-mail.

Professionele vertalers Farsi-Nederlands, Nederlands-Farsi

Ons vertaalbureau Snelvertaler heeft voor al uw teksten een geschikte vertaler voor het Perzisch ( ook Farsi of Parsi genoemd). We werken met de beste vertalers en tolken, zodat uw tekst foutloos vertaald wordt. Het doel van onze vertalers is om de inhoud van uw document te vertalen in de passende stijl en te letten op bijzondere factoren, zoals karakteristieke eigenschappen van de taal of bepaalde taalspecifieke uitdrukkingen. Vanzelfsprekend nemen wij ook uw wensen in acht. Als u met ons samenwerkt, wordt uw vertaling een kwaliteitsproduct!

Vertaalbureau Farsi

Bij vertalingen kan er al snel iets mislopen wanneer een vertaler slecht opgeleid is of niet genoeg ervaring heeft. Voor ons werken alleen moedertaalsprekers met een perfecte kennis van het Farsi die al jarenlang actief zijn in de vertaalwereld. Zo kunnen wij de beste kwaliteit voor uw vertaling garanderen. Laat uw vertaalopdrachten door ons vertaalbureau uitvoeren en u behaalt binnen de kortste keren professionele resultaten.

2019-11-18T11:19:22.6970749Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.