Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Engels-Nederlands vertaalbureau Snelvertaler

Vlaggen van de landen waarin onze vertaalbureaus actief zijn

Vertalingen vanuit alle talen naar het Nederlands

Gespecialiseerd in de talencombinatie: Engels-Nederlands.

Uitgebreide ervaring

In de 19 jaar die we actief zijn als vertaalbureau is Engels-Nederlands voor ons de meest voorkomende talencombinatie. Wij voerden voor deze twee talencombinaties meer dan 11.000 vertaalprojecten succesvol uit. Ons team van projectmanagers verzorgt al uw vertalingen uit het Engels naar het Nederlands tot in de kleinste details. Onze vertalers zijn professioneel opgeleid en gespecialiseerd in bijvoorbeeld juridisch of technisch jargon. Uw tekst is bij ons vertaalbureau dan ook in goede handen. Ook voor een apostille van de rechtbank of voor benodigde stempels voor beëdigde vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Competitieve prijs en hoge kwaliteit

Een vertaling moet uiteraard foutloos zijn en moet de originele tekst volledig en accuraat weergeven. Daarom schakelen wij Nederlandse of Vlaamse moedertaalsprekers in. Onze prijzen zijn eerlijk en marktconform. Voor een vertaling van bijvoorbeeld een marketingtekst, een brief of een cv betaalt u niet meer dan € 0,16 per woord.

Snelheid

Houd er rekening mee dat een vertaler per dag een maximaal aantal woorden kan vertalen. Voor zeer dringende teksten en grote volumes, schakelen wij een team in. Aangezien onze vertalers ook in het weekend en 's avonds werken, kunnen wij u de vertaling zeer snel leveren. Ons vertaalbureau is dagelijks van 08:00 uur tot 18:00 uur geopend.

Referenties vertaalprojecten

De vertalingen die wij voor onze klanten maken hebben veelal een vertrouwelijk karakter. Wij lopen daarom niet graag te koop met de namen van onze opdrachtgevers. Indien u dat wenst, kunt u bij onze projectmanagers een lijst aanvragen met opdrachtgevers die daarvoor hun toestemming hebben gegeven. Snelvertaler en haar buitenlandse kantoren werken voor meer dan 7.000 vaste klanten in verschillende landen. Onze uitgangspunten zijn kwaliteit, snelheid en directe communicatie.

Offerte vragen voor een vertaling

Als u graag een offerte aan ons vertaalbureau wilt vragen, fax of mail ons uw tekst. U ontvangt dan snel een correcte en op maat gemaakte offerte van ons.

2019-11-11T10:52:18.1782497Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.