De beste vertalingen Duits- Engels, snel en niet duur

Voor de snelste en beste vertaling van het Duits naar het Engels, contacteert u algemeen vertaalbureau Snelvertaler op 03/336 53 31. U kunt ons ook uw Duitse tekst mailen of rechts op deze pagina het offerteformulier invullen. U zult zien dat de beste vertaling niet altijd de duurste hoeft te zijn. Zelf uitrekenen wat uw Engelse vertaling kost kan ook. Voor de talencombinatie Duits- Engels rekenen wij een woordprijs van € 0,16. Daarmee zijn wij een stuk goedkoper dan vergelijkbare vertaalbureaus.

Al onze vertalers zijn native speakers

Door de speciaal voor vertaalbureau Snelvertaler ontwikkelde software kunnen wij onze administratie en facturatie geautomatiseerd laten verlopen. Dat drukt onze kosten en dus ook die van u. Daardoor gaat er geen tijd verloren aan bijzaken, maar kunnen wij ons concentreren op uw vertaling. Dankzij deze efficiënte manier van werken zijn wij niet alleen snel en goedkoop, maar kunnen wij vertalingen afleveren van de allerhoogste kwaliteit. Daarbij komt nog dat al onze vertalers native speaker zijn van de doeltaal. In uw Engelse vertaling zal u dus geen vreemde zinnen vinden of constructies die in het Engels gewoon niet voorkomen.

Specialisaties in verschillende domeinen

Tot slot zijn alle bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler aangesloten vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. U kunt dus bij ons terecht voor de vertaling van een juridische tekst, maar ook voor teksten over politiek (EU!) ,sport (voetbal!), toerisme, geschiedenis, het koningshuis, natuur en milieu, verkeer en vervoer, lucht- en scheepvaart, industrie, landbouw enz. vertalen wij snel in perfect Engels. Wij beschikken over Engelstalige vertalers die op de meest uiteenlopende terreinen vertaalervaring hebben opgedaan. Meer weten? Dan kunt u terecht bij onze projectmanagers Vertalingen Duits -Engels: 03/336 53 31. Wij spreken Duits, Engels, maar natuurlijk ook Nederlands.

2016-05-16T08:56:51.2973872Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service