Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Wilt u weten of we ook uw Deense tekst naar het Engels kunnen vertalen? Mail ons uw tekst voor een vrijblijvende offerte.

Snel een professionele vertaling naar het Engels

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is hét vertaalbureau voor alle talencombinaties. Voor een vertaling van het Deens naar het Engels rekenen wij een woordprijs van slechts € 0,16. Neem dus uw Deense tekst erbij en bereken wat uw vertaling naar het Engels kost. Ook kunt u ons uw tekst mailen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Bellen kan ook: 03/547 01 70. Onze projectmanagers staan u graag te woord. En natuurlijk spreken zij ook Nederlands.

Aandacht voor uw vertaling Deens – Engels

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is het snelste en snelst groeiende vertaalbureau van Europa. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons te vinden wanneer zij snel een correcte vertaling willen, ook van het Deens naar het Engels.

Al onze vertalers zijn native speakers van het Engels die gespecialiseerd zijn in een bepaald domein. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een vertaling van het Deens naar het Engels over vrijwel alle onderwerpen. Wij werken bijvoorbeeld met juridische, technische en medische vertalers. Wij hebben ook vertalers in ons bestand die gespecialiseerd zijn in politiek, journalistiek, literatuur, cultuur, sport enz. Wilt u weten of wij een professioneel vertaler voor uw onderwerp in huis hebben? Bel dan 03/547 01 70.

2019-11-11T10:55:15.7670068Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.