Snel een goedkope vertaling naar het Engels

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is hét vertaalbureau voor alle talencombinaties. Voor een vertaling van het Deens naar het Engels rekenen wij een woordprijs van slechts € 0,16. Neem dus uw Deense tekst erbij en bereken wat uw vertaling naar het Engels kost. Ook kunt u ons uw tekst mailen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Bellen kan ook: 03/336 53 31. Onze projectmanagers vertalingen Deens -Engels staan u graag te woord. En natuurlijk spreken zij ook Nederlands.

Aandacht voor uw vertaling Deens – Engels

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is het snelste en snelst groeiende vertaalbureau van Europa. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons te vinden wanneer zij snel een correcte vertaling willen, ook van het Deens naar het Engels. Dankzij de speciaal voor Snelvertaler ontwikkelde software kunnen wij onze administratie en facturatie geautomatiseerd laten verlopen. Dat drukt onze kosten en dus ook die van u. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op uw vertaling.

Al onze vertalers zijn native speakers van het Engels die gespecialiseerd zijn in een bepaald domein. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een vertaling Deens -Engelse over vrijwel alle onderwerpen. Wij werken met juridische, technische (handleidingen!) en medische vertalers. Wij hebben ook vertalers in ons bestand die gespecialiseerd zijn in politiek, journalistiek, literatuur, cultuur, sport enz. Wilt u weten of het onderwerp van uw Deense tekst er ook bij zit? Bel 03/336 53 31.

2016-07-11T14:58:05.2983706Z

Evelien Govaerts
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service