Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

De juiste vertaler voor uw vertaalopdracht Deens Duits

Onze medewerkers helpen u graag verder

Mail ons voor een prijsofferte.

De beste vertaling van uw Deense tekst in het Duits wordt het snelst geleverd door algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus die met verschillende vestigingen in heel Europa werken. In Duitsland hebben wij zelfs meerdere kantoren, namelijk in Keulen, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover en Neurenberg. Van daaruit leiden onze medewerkers verschillende teams die bestaan uit gediplomeerde vertalers met Duits als moedertaal. Daarom kunnen wij snel de juiste vertaler vinden voor uw specifieke vertaalopdracht.

Een kwaliteitsvertaling tegen een lage prijs

Dat laatste is nog een vak apart. Wij hebben namelijk alleen vertalers en vertaalsters binnen ons netwerk die gespecialiseerd zijn in een bepaald domein. Wij hebben juridische, medische, literaire en technische vertalers in ons bestand. U kunt eveneens bij ons terecht voor de vertaling van een sportverslag, een jubileumtoespraak, een handleiding, een recensie, een toeristische gids enz. Er is geen domein waarin onze vertalers geen ruime ervaring hebben opgedaan. Dat betekent dat uw Deense tekst altijd naar het Duits wordt vertaald door een vertaler die vertrouwd is met het door u opgegeven vakgebied. Een vertaling van hoge kwaliteit is dus het resultaat.

Dat betekent echter niet dat u bij vertaalbureau Snelvertaler meer hoeft te betalen dan bij vergelijkbare vertaalbureaus. Voor een woordprijs van € 0,19 kan u al een Deens – Duitse vertaling bekomen, en nog razendsnel ook. Neem dus nu uw Deense tekst erbij en reken zelf uit wat uw vertaling naar het Duits zal kosten. Wilt u een uitgebreidere prijsofferte? Vul dan rechts op deze pagina het offerteformulier in of e-mail ons uw Deense tekst. Op werkdagen krijgt u binnen het uur een competitieve prijsofferte van ons. Bellen kan natuurlijk ook: 03/547 01 70.

2019-11-18T11:35:12.1900147Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.