Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Engels-Arabisch Vertaalbureau

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Mail ons vandaag nog voor een prijsofferte.

De Arabische vertalers van ons vertaalbureau hebben ruime ervaring. Doorgaans vertalen zij naar het Hoog-Arabisch (het Arabisch van Saoedi-Arabië). Dat is de geschreven variant van het Arabisch waarmee u in de hele Arabischsprekende wereld terecht kunt (Algerije, Egypte, Irak, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Oman en Saoedi-Arabië). De prijzen van ons vertaalbureau Engels - Arabisch liggen doorgaans iets lager dan bij andere vertaalbureaus. Dat is mogelijk doordat wij samenwerken met vaste vertalers en per jaar grote hoeveelheden tekst naar het Arabisch vertalen. Meer informatie over hoe u een offerte aanvraagt, kan u hieronder terugvinden.

Hoe vraag ik een offerte voor een Engels-Arabische vertaling?

Met dit formulier kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen voor een vertaling van het Engels naar het Arabisch. Invullen gaat als volgt:

Stap 1. Vermeld in welke taal uw tekst geschreven is en selecteer "Arabisch" als doeltaal.

Stap 2. Vul uw naam, e-mailadres en overige gegevens in.

Stap 3. Selecteer met de knop 'bladeren' op uw harde schijf het bestand dat u naar het Arabisch wilt laten vertalen.

Klik hierna op 'voltooien'. Uw bestand wordt naar de projectmanagers van ons vertaalbureau Engels-Arabisch verstuurd. De ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het opmaken van de offerte.

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk uw vrijblijvende prijsofferte. Als u meerdere bestanden tegelijk naar het Arabisch wilt laten vertalen, dan kunt u uw teksten ook direct versturen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

2019-11-11T10:26:53.8273620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.