Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van en naar het Amerikaans Engels

Melanie op het werk

Onze vriendelijke project managers beantwoorden al uw vragen!

Het Amerikaans Engels verschilt op vele vlakken van het Brits Engels en zelfs het Canadees Engels. Vele Amerikaanse woorden en zinnen kent men niet of worden anders gebruikt in andere Engelstalige landen.

Eén taal - verschillende dialecten

Enige tijd nadat Christopher Columbus het continent ontdekte, arriveerde de eerste grote groep kolonisten. Door de eeuwen heen verlieten meer en meer Europeanen hun thuisland om hun geluk te zoeken op dit recent ontdekte en ongerepte continent. Het merendeel van de nieuwe kolonisten kwam van Engeland, Schotland en Ierland, dus het duurde niet lang voordat Engels de gemeenschappelijke taal werd om te communiceren in de Nieuwe Wereld.

Omdat Engels gemakkelijk is om te leren en de grammatica niet zo moeilijk is, begonnen zelfs de immigranten van andere Europese landen zoals Duitsland, Italië en Frankrijk al snel Engels te praten. Deze mix van verschillende Europese talen resulteerde in het ontstaan van het Amerikaans Engels, dat aanzienlijk verschilt van het Engels dat in Engeland, Wales, Schotland en Ierland wordt gesproken.

Vertalingen naar het Engels

Hebt u documenten, voor zakelijk of persoonlijk gebruik, die naar het Amerikaans Engels moeten worden vertaald? Dan kunt u op ons rekenen! Onze vertalers zijn moedertaalsprekers met een goede kennis van de Amerikaanse markt.

U hebt misschien wel een officieel document van een ander land dat naar het Amerikaans Engels moet worden vertaald om te kunnen voorleggen aan de USCIS. Voor ons geen enkel probleem. Wij vertalen vaak diploma's, geboorteakten, huwelijksakten en belastingdocumenten.

Wilt u een transactie sluiten en is de Amerikaanse markt onbekend terrein voor u? Dan helpen wij u graag! Wij bieden professionele en nauwkeurige vertalingen aan tegen betaalbare prijzen.

Tarieven

Grotere projecten of teksten met heel wat inhoudelijke herhalingen.

Neem vandaag nog contact op met onze projectmanagers en zij bezorgen u een vrijblijvende offerte. Wij beantwoorden uw vragen graag telefonisch of per mail.

2019-11-20T13:54:10.7442781Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.