Vertaling van veiligheidsinformatiebladen

Een voorbeeld van een veiligheidsinformatieblad.

Vertaling van veiligheidsinformatiebladen in alle talen!

Veiligheid voor alles! In bijna elke industrietak worden gevaarlijke stoffen, substanties, materialen en preparaten gebruikt.

Die producten worden doorgaans voorzien van een veiligheidsinformatieblad (VIB of MSDS van Material Safety Data Sheet). Als anderstaligen met die chemische stoffen moeten werken, is het wettelijk verplicht een vertaling van het VIB te hebben. Een veiligheidsinformatieblad bevat informatie over de potentiële gezondheidsrisico's die verbonden zijn aan de blootstelling aan chemicaliën of andere potentieel giftige of gevaarlijke stoffen. Daarnaast bevat een VIB ook informatie over veilige werkprocedures en voorzorgsmaatregelen die in acht moeten worden genomen wanneer men met die producten werkt.

Onze vertalers…

Bij het vertalen van een VIB is het uiteraard van essentieel belang dat alles tot op de letter correct vertaald wordt. Voor dat soort teksten schakelen we dan ook enkel technische vertalers in die vertrouwd zijn met de materie en uiterst nauwkeurig vertalen. Om aan de hoge normen te voldoen, hanteren wij een strikte procedure voor het vertalen van dit soort documenten. Die procedure omvat richtlijnen voor de voorbereiding, het terminologisch onderzoek en het aanleggen van klantspecifieke glossaria.

Talen

Stuur onze projectmanagers een e-mail met uw te vertalen veiligheidsinformatieblad. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte voor vertaling.

Stuur onze projectmanagers een e-mail met uw te vertalen veiligheidsinformatieblad. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte voor vertaling.

Voor elke taalcombinatie hebben wij een geschikte vertaler ter beschikking. Wij kunnen u verder helpen met om het eender welke taal. Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Interessante links met betrekking tot veiligheidsinformatiebladen

Afkortingen, gebruikt in veiligheidsinformatiebladen

Lijst van veel voorkomende acroniemen met betrekking tot chemische stoffen

2018-05-16T14:24:20.0994862Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.