Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Woordenboek met het woord translate gehighlight

Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw samenwerkingscontracten. Stuur ons uw aanvraag.

Vertaling van samenwerkingsakkoorden

Doordat België drie officiële talen telt, is de kans reëel dat u wel eens een akkoord sluit met iemand die niet dezelfde taal als u spreekt. Die persoon wil het liefst het contract wel in zijn eigen taal ontvangen. Daar kunnen wij voor zorgen bij vertaalbureau Snelvertaler! Wij werken samen met juridische vertalers die bekend zijn met het juridische vakjargon. U kunt er dus op rekenen dat uw tekst tot op de letter correct vertaald wordt. Bovendien is een van onze grootste troeven onze snelheid en dat terwijl onze prijzen heel competitief zijn. Wilt u meer informatie? Stuur ons uw tekst per e-mail of gebruik het aanvraagformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een gratis, vrijblijvende offerte.

Kwaliteit door moedertaalsprekers

Onze vertalers hebben al jaren ervaring met het vertalen van juridische teksten. Bovendien werken wij uitsluitend met native speakers: de vertaler vertaalt dus naar zijn of haar moedertaal. Die twee factoren zorgen ervoor dat wij een kwaliteitsvolle vertaling kunnen garanderen.

Wij beschikken voor quasi elke taalcombinatie over juridische vertaalexperts. Overtuig uzelf en neem direct contact op met een van onze projectmanagers. U kan er op rekenen dat uw gegevens confidentieel behandeld worden. Indien gewenst, kunnen wij u ook enkele referenties bezorgen.

2020-01-10T13:33:00.4578662Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.