VERTALING VAN VEILIGHEIDSINFORMATIEBLADEN (VIB)

vertaling van veiligheidsinformatiebladen

Mail ons uw VIB voor een vrijblijvende offerte!

Bij Snelvertaler begrijpen we dat een correcte vertaling een noodzaak is, zeker wanneer het om veiligheid gaat. Onze vakkundige en ervaren vertalers verzorgen al sinds 2001 vertalingen voor alle sectors en in alle talen. De vertaling van veiligheidsinformatiebladen (VIB) is iets wat erg vaak voorkomt bij ons, aangezien dat vaak een vereiste is voor veel producten. Het is belangrijk om zo'n VIB te gebruiken, dat specifiek is voor zowel het land als de leverancier.

Upload uw document aan de rechterzijde van deze pagina of stuur een mail met uw documenten als u een gratis vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor uw veiligheidsblad. Onze projectmanagers doen hun best om u op werkdagen binnen het uur te voorzien van een offerte.

Kwaliteitsvolle vertalingen

Bij Snelvertaler verzorgen we kwaliteitsvolle vertalingen tegen scherpe prijzen. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers van de taal waarnaar ze vertalen, waardoor we u correct grammaticale teksten in een vlotte stijl kunnen garanderen. Elke vertaler heeft een diploma vertalen of heeft vele jaren ervaring in de vertaalwereld. Daarenboven zijn al onze vertalers in een specifiek vakgebied gespecialiseerd. Voor elke vertaling selecteren we die vertaler die het beste aansluit bij uw tekst. Die vakkundige kennis in een bepaald vakgebied zorgt ervoor dat we uitstekende vertalingen kunnen afleveren en garandeert ook dat de correcte terminologie gebruikt wordt.

Over veiligheidsbladen

Er zijn drie soorten veiligheidsbladen - een material safety data sheet (MSDS), een safety data sheet (SDS of VIB in het Nederlands) en een product safety data sheet (PSDS). Veiligheidsbladen zijn bedoeld voor werknemers en hulpverleners en bevatten informatie over welke voorzorgsmaatregelen men moet nemen als men met dergelijke stoffen werkt. Veiligheidsbladen bevatten gedetailleerde informatie over de aard van het chemisch product, zoals risico's voor de gezondheid, de (brand)veiligheid en het milieu. Daarnaast bevatten ze fysische en chemische informatie over het smeltpunt, het kookpunt, de reactiviteit, de giftigheid en het ontvlammingspunt. Een VIB voor een stof is in de eerste plaats niet bedoeld voor gebruik door de gewone consument, maar is voornamelijk bedoeld om mensen die met het materiaal werken op de hoogte te stellen van de risico's.

Naast het feit dat een veiligheidsblad informatie geeft over de aard van het chemisch product, bevat het ook informatie over hoe men er veilig mee kan omgaan en wat je moet doen als je per ongeluk morst. Alsook over hoe je het product moet bewaren, wat de gevolgen zijn voor de gezondheid, wat je moet doen bij eerste hulp, aanraking, ventilatie, enz. Veiligheidsinformatiebladen verschillen erg en hangen af van de binnenlandse vereisten van een land.

Snelle uitvoering

Bij Snelvertaler staan we bekend voor onze snelle uitvoering. Wanneer we uw document ontvangen, zal uw persoonlijke projectmanager u een offerte bezorgen. Meestal gebeurt dat zelfs binnen het uur nog. Zodra we uw geschreven akkoord hebben om verder te gaan, geven we de vertaler de opdracht om te starten. Als het om een korte tekst gaat, kunnen we de vertaling vaak nog dezelfde dag aan u terugbezorgen. Als uw vertaling dringend is, werken onze vertalers 's avonds en tijdens het weekend door om de strakke deadline te halen.

Contacteer ons

Als u nog vragen heeft, mail of bel naar een van onze kantoren.

2016-10-31T08:05:34.4075860Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.