Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Ons vertaalbureau in Leuven

Stel je voor! Leuven zonder Stella Artois of België zonder bier… Wat zou de Belgische geschiedenis nu zijn zonder dat wereldberoemde, geestrijke drankje? Nu een vraag die veel erger is: Wat is een goede vertaling zonder goede vertaler en zonder goede begeleiding? Het antwoord op beide vragen lijkt overduidelijk.

Dat eerste kunnen we niet meteen verhelpen, dat tweede wel! Heeft u een document dat vertaald moet worden, maar weet u niet goed waar naartoe of wie te contacteren? Dan is Snelvertaler er voor u! Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van onze werknemers kunnen wij u een uitgebreid assortiment vertalingen aanbieden. Juridische teksten, contracten, wetenschappelijke artikels, … Groot of klein, op aanvraag van een bedrijf of als particulier, … Snelvertaler helpt u met veel plezier verder.

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Stuur dan een mail of bel ons. Onze medewerkers verzorgen graag uw aanvraag!

Jarenlange knowhow

In de loop der jaren hebben we bij Snelvertaler onze kennis en ervaring verder weten uitbouwen tot echte knowhow. “Gespecialiseerde teksten vragen gespecialiseerde vertalers”. Dat is een principe waar we sinds jaar en dag van uitgaan. Precies daarom kiest Snelvertaler ervoor om uitsluitend met professionele en gespecialiseerde vertalers samen te werken. Want alleen zo kunnen we u een kwaliteitsvolle vertaling verzekeren. Een vertaling die geen bittere nasmaak in de mond geeft, maar één die een perfect evenwicht biedt tussen stijl, inhoud en terminologie! Bovendien vertalen deze vertalers uitsluitend in hun moedertaal, waardoor de finesse van de tekst zeker niet verloren kan gaan. U mag er gerust in zijn: de vertalingen van Snelvertaler hebben de perfecte afdronk! Voor elke taal en elk vakgebied!

Het juiste b(r)ouwproces

Om een goed product te maken, heb je goede ingrediënten nodig. Onze geheime cocktail voor een goede vertaling? Een goede harmonie tussen klant, vertaler en projectmanager. Bij ons wordt het onderscheid niet alleen gemaakt door het hoge professionaliteitsgehalte van de vertalers zelf, maar ook door dat van de projectmanagers. Ook zij zijn namelijk vertrouwd met een bepaald vakgebied. Bij ons betekent projectmanagement meer dan alleen coördineren. Een projectmanager van Snelvertaler treedt als het ware op als bemiddelaar tussen klant en vertaler en vormt hét centrale aanspreekpunt tijdens het gehele vertaalproces. Precies daarin schuilt onze kracht, een kracht waar we graag het glas op heffen!

Heeft u vragen? Zoekt u een talencombinatie en vindt u die niet meteen in ons overzicht? Of wilt u graag de vooropgestelde deadline wijzigen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Wij selecteren meteen de juiste vertalers zodat uw vertaling binnen die deadline op een kwalitatieve manier uitgevoerd kan worden!

Contact

Centrum Leuven kaart

Klanten in Leuven bellen ons op 016/98 02 78

Zit u met vragen of had u graag wat meer informatie? Dan staan wij u graag telefonisch te woord. Om een prijsofferte aan te vragen, vult u al uw gegevens in het offerteformulier in, of u stuurt ons gewoon een e-mail. Vermeld daarbij de talencombinatie en de deadline die u nastreeft. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

2019-12-16T08:33:38.9177613Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.