Ons vertaalbureau

Stel je voor! Leuven zonder Stella Artois of België zonder bier… Wat zou de Belgische geschiedenis nu zijn zonder dat wereldberoemde, geestrijke drankje? Nu een vraag die veel erger is: Wat is een goede vertaling zonder goede vertaler en zonder goede begeleiding? Het antwoord op beide vragen lijkt overduidelijk.

Dat eerste kunnen we niet meteen verhelpen, dat tweede wel! Heeft u een document dat vertaald moet worden, maar weet u niet goed waar naartoe of wie te contacteren? Dan is Snelvertaler er voor u! Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van onze werknemers kunnen wij u een uitgebreid assortiment vertalingen aanbieden. Juridische teksten, contracten, wetenschappelijke artikels, … Groot of klein, op aanvraag van een bedrijf of als particulier, … Snelvertaler helpt u met veel plezier verder.

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Stuur dan een mail of bel ons. Onze medewerkers verzorgen graag uw aanvraag!

Jarenlange know-how

In de loop der jaren hebben we bij Snelvertaler onze kennis en ervaring verder weten uitbouwen tot echte know-how. “Gespecialiseerde teksten vragen gespecialiseerde vertalers”. Dat is een principe waar we sinds jaar en dag van uitgaan. Precies daarom kiest Snelvertaler ervoor om uitsluitend met professionele en gespecialiseerde vertalers samen te werken. Want alleen zo kunnen we u een kwaliteitsvolle vertaling verzekeren. Een vertaling die geen bittere nasmaak in de mond geeft, maar één die een perfect evenwicht biedt tussen stijl, inhoud en terminologie! Bovendien vertalen deze vertalers uitsluitend in hun moedertaal, waardoor de finesse van de tekst zeker niet verloren kan gaan. U mag er gerust in zijn: de vertalingen van Snelvertaler hebben de perfecte afdronk! Voor elke taal en elk vakgebied!

Het juiste b(r)ouwproces

Om een goed product te maken, heb je goede ingrediënten nodig. Onze geheime cocktail voor een goede vertaling? Een goede harmonie tussen klant, vertaler en projectmanager. Bij ons wordt het onderscheid niet alleen gemaakt door het hoge professionaliteitsgehalte van de vertalers zelf, maar ook door dat van de projectmanagers. Ook zij zijn namelijk vertrouwd met een bepaald vakgebied. Bij ons betekent projectmanagement meer dan alleen coördineren. Een projectmanager van Snelvertaler treedt als het ware op als bemiddelaar tussen klant en vertaler en vormt hét centrale aanspreekpunt tijdens het gehele vertaalproces. Precies daarin schuilt onze kracht, een kracht waar we graag het glas op heffen!

Heeft u vragen? Zoekt u een talencombinatie en vindt u die niet meteen in ons overzicht? Of wilt u graag de vooropgestelde deadline wijzigen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Wij selecteren meteen de juiste vertalers zodat uw vertaling binnen die deadline op een kwalitatieve manier uitgevoerd kan worden!

Ons vertaalbureau in Leuven.

Klanten in Leuven bellen ons op 016/98 02 78

Contact

Zit u met vragen of had u graag wat meer informatie? Dan staan wij u graag telefonisch te woord. Om een prijsofferte aan te vragen, vult u al uw gegevens in het rechter schermpje in, of u stuurt ons gewoon een e-mail. Vermeld daarbij de talencombinatie en de deadline die u nastreeft. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


2018-04-10T14:59:56.2341287Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.