Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen voor de natuurwetenschappen

Naarmate het aantal natuurwetenschappelijke toepassingen toeneemt, stijgt ook de vraag naar professionele vertalingen voor deze sector. Om kwaliteitsvolle technische vertalingen te garanderen, moet er vooral aandacht worden besteed aan de keuze van de juiste vertaler.

Onze vertalingen worden uiterst nauwkeurig uitgevoerd door specialisten in de natuurwetenschappen en wij werken bovendien enkel samen met moedertaalsprekers. Of u nu laboratoriumrapporten, bodemstalen, bouwvoorschriften of andere documenten wilt laten vertalen, onze projectmanagers vinden altijd de juiste vertaler voor u.

Wij vertalen uw teksten nauwkeurig en volgens de hoogste normen

Vaak is de inhoud van natuurwetenschappelijke documenten vrij gevoelig en moeten deze zo aandachtig en zorgvuldig mogelijk worden vertaald. Dat is voor ons dagelijkse kost. Onze klanten vragen regelmatig naar informatie over onze normconforme vertalingen. Dit is geen enkel probleem voor onze professionals. Wij vertalen uw documenten volgens de internationale vertaalnorm. Deze norm stelt bijzondere eisen aan het kwaliteits- en bestandsbeheer van ons bedrijf en vereist bijkomende kwaliteitsverzekering voor elke vertaling.

We zullen met u overleggen over onze diensten en kijken uit naar uw telefoontje. U kunt ons ook via e-mail contacteren voor een vrijblijvende offerte.

2020-05-06T12:41:31.5363885Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.