Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

VERTAAL UW ADWORDS CAMPAGNES

Verkoop uw product in het buitenland

Online marketingprogramma's zoals AdWords kunnen erg gunstig zijn voor uw bedrijf als u uw product of diensten ook in het buitenland wil gaan aanbieden. Om succesvolle campagnes te hebben in het buitenland, zijn er een aantal dingen die u moet hebben.

Websitevertaling

Eerst en vooral heeft u een vertaalde website nodig. Hoewel Engels een veel gesproken taal is in de wereld, kunt u er niet zeker van zijn dat de persoon die op zoek is naar uw product of dienst voldoende Engels spreekt om de inhoud van uw website te begrijpen. Daarnaast doet men in veel culturen geen zaken met een bedrijf dat geen website of correspondentie aanbiedt in hun eigen taal. Zonder een vertaalde website kunt u dus vele potentiële klanten verliezen. In Duitsland bijvoorbeeld, nemen de meeste mensen, in tegenstelling tot de gemiddelde Belg, de website van een potentiële kandidaat helemaal door voordat ze een leverancier selecteren. Als de klant dan voor u kiest, is het hoogstwaarschijnlijk dat hij u voor altijd trouw blijft.

Met bureaus in de hele wereld, heeft Snelvertaler netwerken in heel wat landen. Wij kunnen u dus een kwaliteitsvolle vertaling bezorgen in de lokale schrijfstijl. Ons Duits vertaalbureau bijvoorbeeld, dat verschillende kantoren heeft over heel Duitsland, zal ervoor zorgen dat uw bezoekers informatie zullen krijgen die geschreven is in de typische Duitse stijl.

AdWords campagne

Naast een vertaalde website, is het ook een goed idee om uw bedrijf en producten te promoten met een marketingprogramma als AdWords. We spreken uit ervaring, aangezien ons vertaalbureau op die manier de buitenlandse markten veroverd heeft.

Adverteren in Duitsland? Zorg ervoor dat uw advertentie verwijst naar uw type onderneming. Duitsers weten heel graag met wie ze te maken hebben.

Adverteren in Duitsland? Zorg ervoor dat uw advertentie verwijst naar uw type onderneming. Duitsers weten heel graag met wie ze te maken hebben.

Snelvertaler is oorspronkelijk een Nederlands vertaalbureau en nu boeken we meer dan de helft van de miljoenenwinst in het buitenland. Het marktaandeel werd heel snel veroverd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, België, het VK en Frankrijk door professioneel vertaalde AdWords campagnes die toegespitst werden op de lokale markten.

Landingspagina

Het is belangrijk om er even bij stil te staan dat een bezoeker van uw website nog geen klant is. Veel marketeers focussen hun campagnes op de zogenaamde klikken op uw website. Een bezoeker zal u echter alleen maar geld kosten. U wilt betalende klanten! Daarom hebt u een zogenaamde 'landingspagina' nodig. Dat is een eenvoudige webpagina waarvan de link getoond wordt in de advertentie. Zo'n pagina moet zo duidelijk mogelijk beschrijven hoe een koper het product kan kopen. Die pagina's zien er voor elk land anders uit. U zult in de VS bijvoorbeeld direct taalgebruik moeten hanteren om mensen aan te zetten tot een aankoop, terwijl men in landen als Denemarken een meer subtiele aanpak verkiest. We zijn erg goed in zulke dingen. Onze vertalers wonen en werken in het land waar u straks zaken wilt gaan doen en zullen met u meedenken. Zij kunnen uw productbeschrijvingen zodanig vertalen dat het lokale publiek ervan overtuigd zal zijn dat ze uw product of dienst nodig hebben.

Ja, ik wil net zoals Snelvertaler omzet draaien in het buitenland!

Wij helpen u graag om zo veel mogelijk te bereiken, dus geef ons een belletje en vertel ons uw plannen. Of stuur ons gewoon een mail.

Eenmaal we uw webtekst, landingspagina's en advertentiemateriaal ontvangen hebben per mail, zal uw projectmanager ze bekijken en u kort daarna een vrijblijvende offerte sturen met de kostprijs en de geplande leveringstermijn.

2019-12-12T08:58:01.7037126Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 48 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.