Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Nederlands naar het Hongaars

Hongarije is een land in Centraal-Europa en grenst aan Oostenrijk, Slowakije, Oekraïne, Roemenië, Servië, Kroatië en Slovenië. Het land wordt van noord tot zuid doorsneden door de Donau.

Een complexe taal met tal van bijzonderheden

Het Hongaars is de grootste van de Fins-Oegrische talen. Binnen deze taalfamilie vertegenwoordigt het Hongaars, samen met het Wogoels en het Ostjaaks, de Oegrische tak. Het Hongaars heeft een zeer complexe structuur en is een agglutinerende taal. Dit betekent dat er achtervoegsels aan een woord worden toegevoegd. Het toevoegen van achtervoegsels gebeurt volgens een bepaald systeem, namelijk de vocaal- of klankharmonie. Het Hongaars kent geen grammaticaal geslacht, dus geen notie van mannelijk, vrouwelijk of onzijdig en de klemtoon ligt altijd op de eerste lettergreep.

Vertalingen naar het Hongaars kunnen een immense uitdaging vormen. Daarom moeten deze vertalingen door een gekwalificeerde taalspecialist worden verzorgd. Wij werken samen met moedertaalsprekers van het Hongaars die het Nederlands ook uitstekend beheersen. Voor accurate vertalingen van het Hongaars naar het Nederlands, waaronder officiële documenten zoals geboorteakten, huwelijksakten, diploma's, etc. uit Hongarije kunt u ook bij ons terecht.

Wij garanderen feilloze vertalingen

U kunt erop vertrouwen dat uw documenten nauwkeurig en snel van het Nederlands naar het Hongaars of één van de meer dan 150talen die wij aanbieden, worden vertaald. Onze vertalers zijn niet alleen moedertaalsprekers van de doeltaal, zij zijn ook gespecialiseerd in minstens één vakgebied. Onze vertalers zijn zeer goed vertrouwd met de materie van hun specialisatie(s), de bron- en doeltaal, alsook de terminologie.

Stuur ons uw documenten en ontdek welke goede kwaliteit wij leveren! Hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op of stuur ons een e-mail. Wij bezorgen u dan een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag!

2020-01-17T12:18:11.8933005Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.