Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler is uw ideale partner als u op zoek bent naar vertalingen van topkwaliteit

Een vertaling die getuigt van liefde en vakmanschap.

Voor onze klanten in Hasselt

De Hasseltse speculaas… Een echte Vlaamse lekkernij! Het is een product dat zonder meer getuigt van jarenlange ervaring en vakmanschap. Wilt u diezelfde vakkennis ook terugvinden in uw vertaling(en)? Wel, dan hoeft u niet langer te zoeken… Snelvertaler is uw ideale partner! Of u nu een bedrijf of particulier bent, of de vertaling nu juridische of medische kennis vereist… U kunt steeds bij ons terecht!

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Stuur dan een mail en onze medewerkers helpen u met alle plezier verder! Of bel met ons kantoor in Hasselt.

Ervaring en vakmanschap

Ervaring en vakmanschap. Dát is het recept dat achter de werking van Snelvertaler schuilt. En dat kan alleen maar bereikt worden als je iets met liefde en zachtheid behandelt. Precies vanuit die visie kiest Snelvertaler ervoor om uitsluitend met gespecialiseerde vertalers samen te werken. Gespecialiseerde teksten vereisen immers gespecialiseerde vertalers. Elke vertaler heeft zich gespecialiseerd in een bepaald domein en heeft uitgebreide kennis van de bijbehorende vaktermen. Verder kiest Snelvertaler steeds voor native speakers, omdat alleen zij in staat zijn om inhoud en stijl zo geraffineerd mogelijk weer te geven. U mag erop vertrouwen: bij Snelvertaler hebben ze er koek van gegeten! Dankzij dat extra snuifje finesse kunnen wij voor elke taal, elk vakgebied een vertaling van topkwaliteit afleveren.

De geheime ingrediënten

Kwaliteit kan slechts bereikt worden als de juiste balans bereikt wordt tussen de verschillende ingrediënten. Lekkere speculaas of jenever bekom je ook alleen maar als je alle ingrediënten zorgvuldig wikt en weegt. Dat is niet anders met een vertaling. Snelvertaler onderscheidt zich niet alleen door de strikte selectie van vertalers, maar ook door de vakbekwaamheid van de projectmanagers. Want ook zij zijn elk vertrouwd met een zeker kennisgebied. Ja, bij Snelvertaler wordt elke vertaling nog met de hand gekneed! De projectmanager coördineert niet alleen, maar hij maakt de cirkel rond. Hij is hét aanspreekpunt van zowel de klant als de vertaler en creëert op die manier een verbinding tussen alle partijen. Hij steekt u graag een hart onder de riem, zowel vóór als tijdens en na het vertaalproces. Wenst u graag uitgebreide informatie over de werking van Snelvertaler? Of weet u graag wat meer over het vertalen op zich? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Ook als u de deadline wenst te vervroegen, vormt dat geen enkel probleem. Wij stellen dan zo snel mogelijk het juiste team samen zodat uw document meteen vertaald kan worden en we u binnen de door u gestelde tijd een kwaliteitsvolle vertaling kunnen terugbezorgen!

Contact

Hebt u vragen en/of had u graag wat meer informatie? Aarzel dan zeker niet om telefonisch contact op te nemen. Om een prijsofferte aan te vragen, vult u al uw gegevens in het rechter schermpje in, of u stuurt ons gewoon een e-mail. Vermeld daarbij even de gewenste talencombinatie en de deadline die u vooropstelt. Onze projectmanagers nemen zo snel mogelijk contact met u op!


2019-12-16T08:33:18.5287613Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.