Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Duits naar het Valenciaans - nauwkeurig en snel

De Valenciaanse taal wordt als eigen taal gekoesterd in Valencia, een autonome regio in Spanje. Taalkundig gezien, wordt het als een dialect van het Catalaans beschouwd. De inwoners van Valencia beschouwen hun taal echter als een onafhankelijke taal op gebied van spraak en schrift en leveren ook talloze inspanningen voor het behoud ervan.

Sinds 1990 wordt er in Valencia zowel in het Spaans als in het Valenciaans wordt onderwezen. Bijgevolg wordt het Valenciaans als de tweede officiële taal in de regio beschouwd. De taal wordt alsmaar belangrijker en hierdoor groeit de vraag naar vertalingen van en naar het Valenciaans.

Wilt u goede contacten onderhouden met uw zakenpartners in Valencia? Dan kunt u uw documenten best naar het Valenciaans laten vertalen. Zijn uw originele documenten in het Duits? Geen probleem! Wij hebben vertalers die rechtstreeks van het Duits naar het Valenciaans kunnen vertalen (en omgekeerd). Wij werken samen met professionele vertalers die uw documenten van en naar het Valenciaans en vrijwel alle andere talen kunnen vertalen.

Alle talen, alle vakgebieden

Bijna alle medewerkers van ons vertaalbureau zijn ook vertaler en wij werken uitsluitend samen met moedertaalsprekers van de doeltaal. Deze vertalers zijn vertrouwd met de kenmerken van regionaal gesproken talen zoals het Valenciaans.

U ontvangt een perfecte vertaling van het Duits naar het Valenciaans, zowel inhoudelijk als taalkundig. Als het om technische documenten binnen specifieke vakgebieden zoals wetenschap, geneeskunde en recht gaat, zijn vertalingen die contextueel kloppen van essentieel belang. Deze documenten vertrouwen wij bijgevolg enkel toe aan opgeleide technische vertalers.

Ook voor beëdigde vertalingen van officiële documenten zoals geboorteakten of rijbewijzen kunt u bij ons terecht.

Accurate vertalingen - snel geleverd

Elke vertaling wordt aan een strike interne eindcontrole onderworpen. Zo kunt u ervan op aan dat u een foutloze vertaling van hoge kwaliteit ontvangt. Voor dringende vertalingen kiest u de optie spoedvertaling. Al uw gegevens en documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld en beschermd.

2020-01-17T13:59:32.1639438Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.