Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalen voor Brazilië

Vertaalbureau Portugees voor Brazilië

Snelvertaler: perfecte vertalingen voor succesvol zakendoen met Brazilië!

Brazilië is de economie van de toekomst. De sterk groeiende economie trekt meer en meer bedrijven naar het Zuid Amerikaanse land. Deze sterke groei vraagt om professionele vertalingen om het contact tussen Braziliaanse en Belgische ondernemers te versoepelen. Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van allerlei soorten documenten van en naar het Braziliaans Portugees. Of het nu gaat om documenten, brieven of websites, een korte email of meerdere pagina's, onze professionele vertalers zullen de tekst altijd perfect vertalen.

Snelvertaler biedt ook tolkdiensten aan in Brazilië. Hebt u een belangrijke zakenpartner op bezoek, of wilt u een telefoontje plegen naar Brazilië? Dan is het inhuren van een tolk een verstandig besluit. Het contact zal een stuk soepeler verlopen en uw boodschap wordt duidelijker overgebracht.

Geschiedenis van de Braziliaanse taal

Door de enorme omvang van het land en de vele stammen die Brazilië in de geschiedenis hebben bewoond, heeft het land veel verschillende dialecten. Grofweg worden dialecten verdeeld in regio's (noord, oost, zuid en west) of staten. De meeste dialecten in Brazilië zijn een mengelmoes van traditionele talen van stammen en het Portugees. In sommige steden spreekt men ook in dialect, voorbeelden hiervan zijn het Carioca in Rio de Janeiro en het Paulistano in São Paulo.
De officiële taal in Brazilië is het Portugees. De taal wijkt op meerdere punten af van het Portugees wat in Portugal gesproken wordt. Brazilië een rijke geschiedenis heeft aan invloeden van buitenaf en daardoor telt de taal ongeveer 10.000 woorden meer dan het originele Portugees, waarvan de grootste invloeden uit de taal van de Tupinamba-indianen afkomstig zijn. Deze taal werd tot aan het einde van de 17e eeuw door vrijwel heel Brazilië gesproken. Ook vandaag nog horen we veel van deze woorden terug in namen van dieren, planten en geografische termen.

Braziliaans-Portugese vertalingen bij Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Braziliaans-Portugese vertaling!

Zakendoen in Brazilië

Door de groeiende economie vestigen steeds meer bedrijven zich in Brazilië. Het zakendoen verschilt nogal van het zakendoen zoals we het in België kennen. Een van de grootste valkuilen is de tijd, want in Brazilië gaat alles net wat langzamer dan we hier gewend zijn. U zult dus wat meer geduld moeten hebben bij het zakendoen. Wilt u meer tips lezen over het zakendoen in Brazilië? Lees hier verder: Zakendoen in Brazilië.

Heeft u belangrijke documenten of correspondentie die een professionele vertaling verdienen? Of bent u op zoek naar een professionele tolk die de taal en de gebruiken kent als zijn broekzak? Dan bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden zijn. Of belt u ons nu op telefoonnummer

Snelvertaler Antwerpen
Grote Steenweg 110
2600 Antwerpen
03/547 01 70
of in Gent op
Snelvertaler Gent
Gaston Crommenlaan 4
B-9050 Gent
09/277 91 16
.

2019-11-05T15:54:12.7748194Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.