Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van en naar het Maleis voor Singapore

Wilt u zakendoen in Singapore en moeten uw documenten worden vertaald? Hebt u een beëdigde vertaling van een officieel document, zoals een geboorteakte, nodig? Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsvolle, accurate vertalingen van en naar het Maleis (en vrijwel elke andere taal).

Onze moedertaalsprekers vertalen uw teksten met de uiterste zorg en dankzij ons gestroomlijnde projectbeheer kunnen wij u de beste service aanbieden.

Wij bieden niet alleen vertalingen naar meer dan 150 talen aan, maar vertalen ook in alle vakgebieden. Geneeskunde, recht, marketing of techniek - wij hebben de beste vertaler voor uw project!

Singapore - de stad van vele talen

Singapore

Heeft u een vertaling nodig voor gebruik in Singapore?

Singapore heeft vier officiële talen: het Maleis, Chinees, Tamil en Engels. In het openbare leven wordt er Engels gesproken, de taal van de economische, transport- en handelssector. Maar het Maleis wordt er ook veelvuldig gesproken.

De Maleise taal wordt vooral op kantoor en door de autoriteiten gesproken. De meeste ambtenaren spreken echter ook Engels. Als u in Singapore wilt gaan wonen en werken, is het toch aangeraden om Maleis te leren.

Onze vertalers zijn opgegroeid met deze talen en vertalen uw teksten uiterst accuraat en met de nodige aandacht voor specifieke culturele en linguïstische kenmerken.

Eén taal - verschillende dialecten

Het Maleis is een taal die behoort tot de Austronesische talen. De naam van deze taalfamilie betekent letterlijk: 'Eilanden van het zuiden'. De talenfamilie is dan ook verspreid over veel verschillende eilanden in Zuidoost-Azië. Singapore behelst 63 van deze eilanden.

De Maleise taal wordt door ongeveer 200 miljoen mensen gesproken.

Dit maakt van het Maleis één van de meest gesproken talen ter wereld. Het Maleis heeft honderden regionale dialecten en varianten.

Het Maleis wordt soms ook Bahasa Malaysia genoemd en is relatief gemakkelijk om te leren. Woorden in het Maleis hebben geen grammaticaal geslacht en worden ook niet vervoegd.

Perfecte vertalingen van en naar het Maleis

Wilt u meer informatie over onze diensten en ons aanbod? Wij beantwoorden u vragen graag en bezorgen u op verzoek ook een vrijblijvende offerte. Stuur ons uw tekst per e-mail of gebruik het offerteformulier op de pagina. Zo simpel is het!

2020-05-06T12:28:37.5803885Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.