Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van en naar het Koerdisch (Kurmancî)

De Koerdische taal kan in twee dialecten worden onverdeeld: het Kurmancî en Soranî. Koerdisch wordt in Syrië, Turkije, Iran en Irak gesproken. De taal komt ook vaak voor in Libanon, alsook in Armenië.

Het Koerdisch is oorspronkelijk een Indo-Europese taal en behoort tot de noordwestelijke tak van de Iraanse talen. De taal is zeer populair in West-Europa en wordt door velen als een tweede taal gesproken.

Redenen genoeg voor ons om ook dialecten van het Koerdisch in ons talenaanbod op te nemen.

Vertalingen van en naar het Kurmancî

Om onze klanten de beste service te garanderen, werken wij uitsluitend samen met moedertaalsprekers van het Koerdisch die ook de brontaal perfect beheersen. Naast een talenopleiding hebben onze vertalers ook specifieke kennis van ten minste één vakgebied.

Zij zijn vertrouwd met alle aspecten van de doeltaal.

Ons uitgebreide dienstenaanbod

U kunt ervan op aan dat u een vertaling van de hoogste kwaliteit ontvangt. Zelfs in dringende gevallen kunnen wij u helpen. Als u de optie spoedvertaling kiest, zorgen wij ervoor dat uw document snel en toch nauwkeurig wordt vertaald en binnen de afgesproken (krappe) deadline wordt geleverd. Als uw tekst bestemd is voor publicatie, kunt u deze bij ons nog door een tweede moedertaalspreker laten nalezen.

Wij bieden ook andere diensten aan, zoals terminologiebeheer, desktoppublishing en zetwerk in vreemde talen en taaltechnologie.

Naast vertalingen naar het Koerdisch Kurmancî kunt u bij ons ook terecht voor vertalingen van het Koerdisch Kurmancî naar het Engels, Nederlands, Frans, Duits en vrijwel alle andere talen.

Ontdek het zelf. Stuur ons uw tekst per e-mail of door gebruik te maken van het offerteformulier rechts. Indien u dit wenst, sturen wij u een vrijblijvende offerte. We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

2020-05-06T12:24:11.2693885Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.