Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw teksten naar het Koerdisch (Kurmanci en Soranî)

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler biedt vertalingen van en naar het Koerdisch in de twee meest gesproken dialecten: Kurmanci (Noord-Koerdisch) en Soranî (Centraal Koerdisch) op alle denkbare vakgebieden.

De Koerdische taal is dan wel geen taal van een officieel land, maar wordt wel gesproken in meerdere gebieden in het Midden Oosten. In Irak, Iran, grote delen van Turkije en Syrië wonen veel Koerden. Zelfs in West-Europa in landen als België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wonen veel Turken met een Koerdische achtergrond. Veel van deze Turken spreken alleen maar de Koerdische taal. Wanneer u voor officiële en minder officiële stukken professionele vertalers zoekt van het naar het Koerdisch, dan komt u al snel bij de vertalers van Snelvertaler uit. Onze internationale pool van vertalers kent vele vertalers en tolken die het Koerdisch als moedertaal hebben. En vooral voor Koerdische vertalingen is kennis van de taal en cultuur belangrijk.

De Koerdische taal

Omdat het Koerdisch in vele varianten voorkomt, is het belangrijk om een vertaler of een tolk te hebben die op de hoogte is van de verschillende soorten dialecten en gebruiken binnen de taal. Er wordt gezegd dat de Koerden van de Meden afstammen. Het Koerdisch behoort tot de Indo-Iraanse taalgroepen waar het Perzisch ook toe behoort. Taal en cultuur zijn heel belangrijk voor de Koerden. Er bestaan meerdere varianten van de Koerdische taal. De verschillende dialecten die binnen het Koerdisch worden gesproken zijn allemaal uniek. Toch kunnen de meeste Koerden elkaars dialect goed verstaan en kunnen ze onderling goed met elkaar communiceren.

Koerdische vertalingen

Snelvertaler werkt met professionele vertalers en tolken uit de hele wereld. Ook minder voor de hand liggende vertalingen in talen zoals het Koerdisch worden ook door Snelvertaler.be vertaald. U kunt uw te vertalen stukken per e-mail naar onze projectmanagers sturen. U geeft aan wat voor vertaling u zoekt en welke deadline u heeft voor deze vertaling. Onze projectmanagers zullen u snel een prijsopgave sturen. U hoeft alleen nog maar akkoord te gaan en onze Koerdische vertalers gaan voor u aan het werk.

2020-05-06T09:34:58.5813885Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.