Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Frans naar het Valenciaans

Onze project managers achter hun pc

Wij vertalen uw teksten snel en nauwkeurig van het Frans naar het Valenciaans. Neem vandaag nog contact met ons op!

Het Valenciaans, een vorm van het Catalaans dat opvallend nauwe banden heeft met het Frans, Italiaans en ook het Spaans uiteraard, wordt voornamelijk in de autonome regio Valencia in Spanje gesproken. Sinds 1990 wordt er in Valencia zowel in het Spaans als in het Valenciaans onderwezen. Bijgevolg wordt het Valenciaans als de tweede officiële taal in de regio beschouwd.

Onze opgeleide vertalers vertalen uw documenten uiterst accuraat en snel. Zij wonen in Valencia en zijn opgegroeid met de taal.

Technische vaardigheden

Naast hun linguïstische vaardigheden, zijn onze vertalers ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Hierdoor kunnen zij ook zeer complexe of erg technische teksten perfect vertalen. Wij vinden in onze databank de perfecte vertaler voor uw project.

Onze vakgebieden omvatten onder andere technologie, wetenschap, geneeskunde, economie, financiën, recht, etc.

Een vertaling ontvangen was nog nooit zo simpel

Stuur ons de tekst die u wilt laten vertalen per e-mail of gebruik het offerteformulier rechts op de pagina. Vermeld uw specifieke wensen of eisen.

Onze projectmanagers zullen uw tekst analyseren en u een vrijblijvende offerte bezorgen op basis van het woordaantal, het aantal herhalingen en de moeilijkheidsgraad. De offerte is gratis en volledig vrijblijvend.

Als u akkoord gaat met onze offerte, gaan onze vertalers zo snel mogelijk voor u aan de slag. U ontvangt uw vertaling binnen de afgesproken deadline.

Hebt u haast?

Voor zeer dringende vertalingen kunt u de optie spoedvertaling kiezen. U hoeft in deze gevallen ook niet te vrezen voor de kwaliteit. Wij vertrouwen spoedvertalingen enkel aan onze beste en meest ervaren vertalers toe. Zij werken ongelofelijk snel en nauwkeurig.

2020-05-06T11:01:26.9103885Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.