Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van het Engels naar het Valenciaans

Foto van Annika

Wij vertalen uw teksten snel en nauwkeurig van het Engels naar het Valenciaans. Neem contact met ons op!

Door het internet is er een nieuwe standaard voor internationale communicatie ontstaan. Het is jammer genoeg erg moeilijk om goede vertalers te vinden die van en naar de kleinere taalfamilies vertalen en op online vertaalsoftware moet u al zeker niet vertrouwen. De resultaten zijn ronduit bedroevend.

Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om vertalingen van en naar vrijwel alle talen aan te bieden, waaronder ook regionale minderheidstalen. Bijgevolg kunt u bij ons ook terecht voor vertalingen van het Engels naar het Valenciaans, een dialect van het Catalaans dat in de autonome regio Valencia in Spanje wordt gesproken. Wij vertalen niet alleen naar het Valenciaans, ook voor vertalingen van het Valenciaans naar het Engels en vrijwel alle andere talen bent u bij ons aan het juiste adres.

In Valencia wordt er zowel in het Spaans als in het Valenciaans wordt onderwezen. Bijgevolg wordt het Valenciaans als de tweede officiële taal in de regio beschouwd. De taal wordt alsmaar belangrijker en hierdoor groeit de vraag naar vertalingen van en naar het Valenciaans. Uw zakelijke partners zullen het op prijs stellen dat u de moeite hebt genomen om uw documenten naar hun moedertaal te laten vertalen.

Professionele vertalingen door moedertaalsprekers

De vertalingen worden door professionele moedertaalsprekers verzorgd die bovendien ook een vertaalopleiding hebben genoten. Wij stellen de hoogste eisen aan onze vertalers. Dit geldt ook voor technische vertalingen. Binnen ons uitgebreide dienstenaanbod bieden wij ook technische vertalingen aan voor de wetenschappelijke, industriële en technologische sector.

Onze vertalers beschikken over de vereiste kwalificaties en vertalen zelfs complexe teksten binnen uw vakgebied of sector feilloos naar de gewenste doeltaal. Dankzij ons grote netwerk van professionele moedertaalsprekers kunnen wij u garanderen dat de inhoud van uw document accuraat, precies en duidelijk zal worden vertaald.

Bij ons kunt u ook terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten van het Valenciaans naar het Engels, zoals geboorteakten, huwelijksakten, diploma's, rijbewijzen, etc. Wij zorgen er, indien u dit wenst, ook voor dat de vertalingen bij de rechtbank worden gelegaliseerd.

Snelle en feilloze vertalingen

Stuur ons uw tekst per e-mail of gebruik het offerteformulier rechts. Onze projectmanagers zullen uw documenten analyseren, een offerte opstellen op basis van het woordenaantal en de moeilijkheidsgraad van de tekst en de juiste vertaler voor uw project selecteren. Indien u uw project aan ons toevertrouwt, ontvangt u de vertaling op het afgesproken tijdstip.

Hebt u dringend een vertaling nodig? Kies dan de optie spoedvertaling.

Of u nu één of tien documenten wilt laten vertalen, wij bieden al onze klanten dezelfde vriendelijke en professionele service. Wij zullen u niet teleurstellen! Stuur ons de tekst die u van of naar het Valenciaans wilt laten vertalen en wij bezorgen u een offerte op maat. Neem vandaag nog contact met ons op!

2020-05-06T10:45:16.0203885Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.