Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van het Engels naar het Birmaans

Onder andere in Myanmar wordt er Birmaans gesproken.

Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact met ons op

Birmaans wordt hoofdzakelijk gesproken in Myanmar. Het is er de officiële taal, wordt door zo'n 35 miljoen mensen gesproken en heeft zijn eigen schrift. Myanmar grenst aan Thailand, Laos, China, Bangladesh en de Bengaalse Baai. Het land is zeer actief op het gebied van internationale handel en is ook een populaire toeristische bestemming.

Handelsrelaties tussen Amerikaanse bedrijven en ondernemingen in Myanmar nemen in omvang toe. Er zijn in Myanmar ook veel Amerikaanse ondernemers actief in de toeristische sector.

Wilt u uw zakelijke documenten van het Engels naar het Birmaans laten vertalen? Dan kunt u bij ons terecht! Het Birmaans heeft vele unieke linguïstische kenmerken en een bijzondere grammatica. Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal en zijn vertrouwd met de bijzonderheden van de taal, de grammatica, mondelinge en schriftelijke vormen en natuurlijk ook het schrift. Omdat al onze vertalers een taalopleiding hebben genoten en relevante ervaring hebben in hun vak, kunnen wij u perfecte vertalingen van en naar het Birmaans (of gelijk welke andere taal) garanderen.

Vertalingen voor tal van sectoren en vakgebieden

Al onze vertalers hebben ook ervaring in een bepaald vakgebied zoals toerisme, human resources, techniek, geneeskunde, recht, etc. Stuur ons uw Engelse tekst en ontdek het zelf!

Wordt uw vakgebied niet genoemd in ons overzicht? Geen probleem! Bel of mail ons vandaag nog. Wij hebben vast wel iemand in ons grote netwerk die de perfecte vertaler voor uw project is.

2020-05-06T10:14:02.6573885Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.