Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

“Eyjafjallajökull og fleira” - professionele vertalingen van het Duits naar het IJslands

Het IJslands is een Noord-Germaanse taal en is een zeer aantrekkelijke taal voor taalkundigen, omwille van de geïsoleerde omstandigheden waarin de taal zich verder heeft ontwikkeld. Het heeft nog altijd heel wat weg van het Oudnoors, dat inmiddels is uitgestorven.

Bijna elke IJslander spreekt en begrijpt Engels, maar toch is het IJslands hun moedertaal. Deze Europese taal bevat nauwelijks leenwoorden. Als u op zoek gaat naar een “pc” in IJsland zult u geen vinden. Maar elke familie in IJsland heeft wel een “tölva” in huis.

Waar bijvoorbeeld het Duits barst van de leenwoorden uit het Engels en Frans, is dat in IJslands nauwelijks het geval.

Het IJslands is ook zeer rijk, want zodra IJslanders met iets onbekends in aanraking komen, gaat men voor de benaming van deze nieuwe begrippen uit de bron van erfwoorden putten. Concepten en ook concrete zaken worden in het IJslands op een meer genuanceerde manier onderscheiden dan in andere Europese talen.

Maak nu gebruik van onze diensten voor uw vertaling van het Duits (of een andere taal) naar het IJslands. Onze professionaliteit en flexibiliteit zullen u zeker overtuigen! Uw project is in goede handen bij Snelvertaler. Wij werken uitsluitend samen met opgeleide moedertaalsprekers die met alle aspecten van de doeltaal vertrouwd zijn.

Wij vertalen uw teksten snel en nauwkeurig van het Duits naar het IJslands. Overeenkomsten, balansen en andere zakelijke documenten worden nauwkeurig vertaald door onze moedertaalsprekende vertalers en binnen de afgesproken deadline opgeleverd. Ook voor beëdigde vertalingen van officiële documenten zoals geboorteakten of rijbewijzen kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u graag!

Onze vertalers zorgen ervoor dat de inhoud van uw tekst feilloos wordt overgebracht in de doeltaal. Elk van onze vertalers is ook in minstens één vakgebied gespecialiseerd. Hebt u technische documenten die naar het IJslands moeten worden vertaald? Dan vinden wij de perfecte vertaler voor u die moedertaalspreker van de doeltaal is en vertrouwd is met de specifieke terminologie. Zo kunnen we perfecte vertalingen naar het IJslands garanderen, vlot, duidelijk en volledig afgestemd op uw doelpubliek.

Neem contact op met onze projectmanagers voor een vrijblijvende offerte. Bel ons, stuur ons een e-mail of gebruik het offerteformulier. Wij antwoorden meestal binnen een uur!

2020-05-06T12:05:54.0373885Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.