Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalmachines

Bent u op deze site beland omdat u op zoek bent naar een vertaalmachine? Dan vindt u hieronder enkele suggesties.

De meeste vertaalmachines functioneren redelijk. Zeker voor de grote talen zoals Engels, Duits en Spaans zijn automatische vertalingen bruikbaar om een indruk te krijgen van de inhoud van een tekst. Let wel op dat deze vertaalprogramma's de bal ook volledig mis kunnen slaan. Er komt immers geen mensenhand aan te pas.

Als uw tekst echt goed vertaald moet worden, vraag dan een offerte aan voor een professionele vertaling door de specialisten van ons vertaalbureau: Hoe vraag ik een offerte voor een vertaling?

Voor teksten waarbij de kwaliteit van de vertaling niet van het allerhoogste niveau hoeft te zijn, heeft vertaalbureau Snelvertaler een aparte afdeling: www.budgettranslations.com. Daar wordt gewerkt met pas afgestudeerde vertalers, waardoor u een aanzienlijk lagere prijs betaalt.

Vertaalmachines op het web

Babelfish is misschien wel de oudste vertaalmachine. Het Nederlands is helaas wat ondervertegenwoordigd in de lijst van alle aangeboden talen. Vooralsnog kan Babelfish enkel Engels en Frans vertalen van en naar het Nederlands.

Google Translate is ondertussen de bekendste vertaalmachine en biedt onder andere vertalingen Engels-Nederlands en vice versa aan. De kwaliteit is redelijk goed. Gebruikers kunnen zelf ook verbeteringen aanbrengen in de door Google gemaakte vertaling. Naast Engels en Nederlands biedt Google Translate ook vertalingen tussen onder andere het Arabisch, Chinees, Duits, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees en Russisch.

2019-03-26T13:48:29.5556900Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.