Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau met uitzicht op de Amstel

Let op. Dit kantoor is verplaatst naar de Herengracht.

Bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler in Amsterdam kunt u terecht voor al uw vertaalopdrachten. U vindt ons op

Snelvertaler Amsterdam
Herengracht 458
1017 CA Amsterdam
+31 20 369 7412
. Met uitzicht op de Amstel werken wij aan de meest uiteenlopende projecten. Van boeken en brieven tot adoptieformulieren en doktersverklaringen, wij vertalen snel en accuraat. U kunt bij ons langskomen, mits afspraak, of bellen voor een prijsofferte:
Snelvertaler Amsterdam
Herengracht 458
1017 CA Amsterdam
+31 20 369 7412
.

Van alle markten thuis
Gebouw Rivierstaete

U vindt op ons de achtste verdieping van dit gebouw aan de Amsteldijk.

Wij zijn ervaren op alle gebieden. U bent bij ons vertaalbureau in Amsterdam welkom voor juridische, financiële, literaire, technische vertalingen enz.

Kaartje met locatie aan de Amsteldijk

Maak een afspraak en kom langs in ons kantoor.

Gespecialiseerde vertalers

Vanuit ons Amsterdamse kantoor runnen wij een team van gespecialiseerde vertalers die allemaal deskundig zijn in hun eigen vakgebied. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vertaalbureaus in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Almere. Het voordeel van zo’n dicht netwerk is dat wij al onze vertalers persoonlijk kennen en weten wat hun sterke en minder sterke punten zijn. Daarnaast werken de meeste vertalers ’s avonds en in het weekend zodat een spoedopdracht nooit een probleem is.

Meer dan een database

De meeste vertaalbureaus zijn niet meer dan een database. Algemeen vertaalbureau Snelvertaler onderhoudt nauwkeurig haar contacten met hooggekwalificeerde vertalers die zich voortdurend bijscholen en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Dat komt ons vertaalbureau ten goede en dus ook u als klant. Meer weten? U kunt bellen voor een afspraak, maar uw te vertalen document mailen kan ook. Op werkdagen nemen wij dan binnen het uur contact met u op.

2019-12-16T09:47:24.2272599Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 48 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.