Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van en naar het Servisch

Vertalingen van en naar het Servisch. Servisch vertaalbureau.

Stuur ons uw tekst voor een vrijblijvende offerte. Ons vertaalbureau helpt u graag verder.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met professionele en gekwalificeerde vertalers Servisch (native speakers) en kan u dus niet alleen betaalbare, maar ook kwalitatief hoogwaardige vertalingen bieden. Wij leveren vertalers voor ieder vakgebied en verzorgen graag uw boekvertalingen, vertalingen van contracten, krantenartikelen, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of de dagelijkse correspondentie met uw partner in de Republiek Servië. De exacte voorwaarden kunt u bij onze projectmanagers opvragen. Over de mogelijke taalcombinaties voor Servisch-vertalingen informeren wij u graag aan de telefoon of per e-mail.

Professionele vertalers Servisch-Nederlands, Nederlands-Servisch

Steeds meer bedrijven ontdekken de landen van Zuidoost-Europa als belangrijke handelspartner of als productiestandplaats. De communicatie tussen u en uw zakenpartners moet daarbij vlekkeloos verlopen. Wij helpen u graag met de dagelijkse communicatie met Servië en vertalen uw zakenbrieven, servicelijsten, gebruiksaanwijzingen, contracten en nog veel meer. Ons vertaalbureau Snelvertaler beschikt over de juiste vertaler voor al uw vertalingen vanuit en naar het Servisch. We zetten ervaren vertalers in die de inhoud van uw teksten vertalen in de passende stijl en daarbij letten op bijzondere factoren en karakteristieke eigenschappen van de taal en bovendien uw wensen hierin mee te nemen.

Vertaalbureau Servisch

Vertalingen kunnen foutief zijn als een vertaler slecht is opgeleid of de taal niet op moedertaalniveau beheerst. Voor ons werken alleen moedertaalsprekers die een perfecte kennis van de Servische taal hebben. Zo waarborgen wij de hoogst mogelijke kwaliteit voor uw vertaling. Stuur uw vertaalwensen door naar ons vertaalbureau Snelvertaler en behaal professionele resultaten.

Servië

Servië is een land met een bewogen geschiedenis, maar gelukkig is de situatie tegenwoordig veel stabieler. Servië biedt dan ook in groeiende mate kansen voor ondernemers. Jarenlang was het onderdeel van het voormalige Joegoslavië maar sinds 2006 is het land een onafhankelijke republiek. Op het vlak van de handel neemt het land een unieke positie in. Servië heeft namelijk als enige land in Europa handelsovereenkomsten met zowel de EU als Rusland, een sterke troef. Snelvertaler heeft een goede kennis van de mogelijkheden die dit voor ondernemers biedt en staat u niet alleen bij met het zuivere vertaalwerk van en naar het Servisch, maar ook met bijkomend advies.

Talen in Servië

In Servië zowel het Latijnse als het cyrillische alfabet gebruikt. De Servische taal zelf wordt daarbij compleet fonetisch geschreven. Dit kan het communiceren in Servië tot een flinke uitdaging maken. Hoewel er in Servië verschillende talen zoals Albanees, Kroatisch, Hongaars en Roemeens worden gesproken, is het Servisch de officiële hoofdtaal van het land. Dit is een variant op het Servo-Kroatisch, dat weer behoort tot de zuidelijke Slavische talen. Gelukkig heeft Snelvertaler de beste vertalers in het Servisch voor u beschikbaar, zodat u hier makkelijk en probleemloos zaken kunt doen.

Zakendoen in Servië

Zakelijke kansen zijn volop aanwezig in Servië, maar daarbij is het wel goed om te onthouden dat ondernemen op sommige vlakken behoorlijk verschilt van wat u wellicht in België gewend bent. De belangrijkste sectoren op het gebied van handel zijn het milieu en de transport. Voor buitenlandse ondernemers in Servië is het goed om te weten dat zaken doen soms gepaard gaat met lange bureaucratische procedures. Weet u echter goede persoonlijke zakenrelaties op te bouwen, dan gaat het ondernemen al snel soepeler.

Wilt u meer weten over onze vertaaldiensten voor Servië?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden zijn. Dit kan per telefoon of e-mail.

2019-11-18T13:29:05.1521397Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.