Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Zwitserland

Snelvertaler en haar zusterkantoren zijn een van oorsprong Nederlands vertaalbureau. Vertaalbureau Snelvertaler is sinds de oprichting in 2001 snel gegroeid en levert nu vertalingen vanuit 3 kantoren. U vindt onze vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. U kunt alle kantoren bellen voor alle soorten vertalingen en tolkdiensten.

Twee jaar na de oprichting van het hoofdkantoor voor de Duitssprekende markten in Duitsland en Oostenrijk, openden wij ook een kantoor in Zürich. Onze klanten in Zwitserland kunnen er terecht voor vertalingen naar alle talen. Vertalingen naar het Duits die specifiek bedoeld zijn voor de Zwitserse markt vormen daar natuurlijk de specialiteit. Door de aanwezige kennis van de Zwitserse markt en cultuur kunnen wij u hoogwaardig vertaalwerk leveren. Maar u kunt hiervoor ook uw plaatselijke vertaalbureau van Snelvertaler contacteren, aangezien de projectmanagers van onze Belgische vertaalteams nauw samenwerken met ons kantoor in Zwitserland. Het resultaat is een Duitse vertaling die voor een Zwitser leest als een origineel.

In het kantoor in Zürich werken projectmanagers van verschillende nationaliteiten die u in uw eigen taal te woord kunnen staan. De projectmanagers blijven uw aanspreekpunt gedurende het hele vertaaltraject, van offerte tot levering. Daarnaast werken de projectmanagers in teams, zodat er altijd iemand is die u kan informeren over de precieze status van uw opdracht.

Klik op E-mail om een lege e-mail te openen voor het versturen van uw tekst naar ons vertaalbureau. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

2019-11-19T13:57:16.5912847Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.