Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Hoe vraag ik een offerte voor een vertaling naar het Zweeds?

Met het offerteformulier kunt u heel eenvoudig een offerte vragen voor een vertaling naar het Zweeds.

Selecteer "Zweeds" als doeltaal. Vul uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Selecteer met de knop 'bladeren' op uw harde schijf het bestand dat u naar het Zweeds wilt laten vertalen of plak uw te vertalen tekst in het tekstvak.

Klik hierna op 'verzenden' en uw bestand wordt naar de projectmanagers van de Zweedse afdeling van ons vertaalbureau verstuurd.

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk uw vrijblijvende prijsofferte. Als u meerdere bestanden tegelijk naar het Zweeds wilt laten vertalen, dan kunt u uw teksten ook direct versturen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ook een Zweedse zusteronderneming. Als u Zweeds spreekt, dan kunt u deze informatie ook in het Zweeds terugvinden op onze Zweedse website www.snabboversattare.se. In al onze kantoren zijn Zweedse projectmanagers werkzaam. Als u dus liever in het Zweeds te woord wordt gestaan, vraag dan gerust naar één van onze Zweedstalige medewerkers.

2019-11-19T13:55:07.3922847Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.