Hoe vraag ik een offerte voor een vertaling naar het Zweeds?

Met het offerteformulier hiernaast kunt u heel eenvoudig een offerte vragen voor een vertaling naar het Zweeds.

Selecteer "Zweeds" als doeltaal.

Vul uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in.

Selecteer met de knop 'bladeren' op uw harde schijf het bestand dat u naar het Zweeds wilt laten vertalen of plak uw te vertalen tekst in het vrije tekstvak.

Klik hierna op 'verzenden' en uw bestand wordt naar de projectmanagers van de Zweedse afdeling van ons vertaalbureau verstuurd.

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk uw vrijblijvende prijsofferte. Als u meerdere bestanden tegelijk naar het Zweeds wilt laten vertalen, dan kunt u uw teksten ook direct versturen.U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.


Ons Zweeds vertaalbureau

Vertalingen naar het Zweeds worden samen met onze collega's in Zweden gemaakt.

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ook een Zweedse zusteronderneming. Als u Zweeds kent, dan kunt u deze informatie ook in het Zweeds terugvinden op onze Zweedse website www.snabboversattare.se. In al onze kantoren zijn Zweedse projectmanagers werkzaam. Als u dus liever in het Zweeds te woord wordt gestaan, vraag dan gerust naar één van onze Zweedstalige medewerkers.

2017-02-24T15:56:25.3605399Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.