Een Noorse vertaling door Noorse vertalers

U zoekt snel een Noorse vertaling van uw Zweedse tekst, maar wel in correct en hedendaags Noors? Dan bent u bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met verschillende vestigingen in heel Europa. Wanneer u uw Zweedse tekst door ons in het Noors laat vertalen, betekent dat dat uw opdracht met zorg zal worden behandeld door onze vestiging in Oslo. Van daaruit runnen wij een team van gediplomeerde native vertalers. Daarbij komt nog dat wij met vertalers werken die beide varianten van het Noors beheersen: het Bokmål en het Nynorsk. U geeft aan voor welke variant u kiest en wij zoeken de juiste vertaler.

Niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus

Ondanks deze service zijn wij niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus. Voor een richtprijs van € 0,20 heeft u al een vertaling Zweeds-Noors. Door een hoge graad van administratieve automatisering drukken onze werkkosten en dus ook die van u. Daardoor kan al onze aandacht naar uw vertaling gaan. En zo hoort het ook, vinden wij.

Dringende opdrachten geen probleem

Wij staan erop u zo goed mogelijk te informeren. U kunt ons bellen op 03/547 01 70 of mailen via E-mail. Een spoedvertaling vormt geen enkel probleem. We houden van uitdagingen!

2016-07-11T07:58:53.0980241Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.