De Eiffeltoren, het symbool van Frankrijk. Vertaalbureau Frans.

Stuur ons nu uw tekst per e-mail en ontvang een offerte van ons vertaalbureau Frans.

Vertalingen naar het Frans

Wij verzorgen uw kwaliteitsvertaling naar het Frans op korte termijn. U kunt een gratis offerte aanvragen door ons de tekst te mailen. Nadat een projectmanager de tekst heeft bekeken, ontvangt u op werkdagen per kerende een vrijblijvende offerte.

U kunt in uw aanvraag eenvoudig aangeven wanneer u de tekst graag vertaald terug wilt. Daarnaast zouden wij ook graag weten of uw tekst bedoeld is voor een Belgisch, Frans of Canadees publiek. Bent u niet helemaal zeker? Dan geven onze projectmanagers u graag vakkundig advies.

De vertalingen naar het Frans worden gemaakt door Franse native speakers en worden altijd nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in elk vakgebied. Naast medische, financiële, technische en commerciële vertalingen Frans kunt u ook bij ons verder geholpen worden met beëdigde vertalingen en apostilles voor vertalingen die in het buitenland of aan officiële instanties (bijvoorbeeld de gemeentediensten) voorgelegd dienen te worden.

Daarom is uw vertaling bij ons in goede handen!

Wist u dat onze freelance vertalers ook in het weekend en 's avonds werken? Daarom kunnen wij altijd een snelle levertijd garanderen. Sneller kan bijna niet. Vraag een offerte aan via het online contactformulier of neem contact op per e-mail.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2017-01-03T14:50:51.4875356Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service