VERTALINGEN FRANS-SPAANS

Kwaliteitsvolle vertalingen door native speakers

. Ons vertaalbureau in Madrid, Spanje.

Foto van Madrid (Spanje), van Edificio Carrión naar het noorden. Aan de linkerkant zijn de gebouwen van het CTBA te zien en aan de rechterkant het zakendistrict AZCA. Daar staat ook de Torre Picasso (witte wolkenkrabber).

Snelvertaler garandeert kwaliteitsvolle vertalingen van het Frans naar het Spaans met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een doeltreffende, professionele service. We nemen enkel Spaanse moedertaalsprekers in dienst die over de nodige ervaring beschikken om vanuit het Frans naar het Spaans te vertalen, waarbij ze een natuurlijke stijl hanteren en de juiste terminologie gebruiken.

Spaans in optocht

Spaans wordt steeds belangrijker als wereldtaal, zowel in het bedrijfsleven als in het culturele leven. Er wordt verwacht dat het aantal Spaanstalige Amerikanen binnen twintig jaar groter zal zijn dan het aantal Engelstalige Amerikanen. Dat is een duidelijke tendens die we in de 19 jaar dat we in deze business zijn gemerkt hebben. We krijgen namelijk steeds meer Spaanse vertaalopdrachten van bedrijven en overheidsinstellingen.

Snel

Ons doel is om u een perfecte vertaling van het Frans naar het Spaans te bezorgen en u zo snel mogelijk een idee te geven van de kostprijs en leveringstermijn. Stuur ons gewoon uw document en wij bezorgen u kort daarna een duidelijke en gedetailleerde offerte. Gewoonlijk binnen het uur op werkdagen. Zodra we uw akkoord hebben, starten we de vertaling onmiddellijk op.

Drie levertermijnen

Klanten willen hun vertaling Frans-Spaans gewoonlijk snel terugkrijgen. Indien gewenst stellen wij drie gepaste opties voor om uw deadline te halen: dringend, standaard en niet-dringend. Dat geeft u de keuze tussen drie prijzen. Uiteraard garanderen wij dezelfde uitstekende kwaliteit voor de drie opties.

Vraag een offerte aan

Vul gewoon het aanvraagformulier in of stuur ons uw document per e-mail en u krijgt een gratis, vrijblijvende offerte. U zult in beide gevallen kort daarna een gedetailleerde offerte ontvangen. Als u graag met een van onze vriendelijke en bekwame projectmanagers wilt spreken, bel dan naar een van onze kantoren.

2016-07-12T08:46:58.4222659Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.