Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

VERTALING VAN E-BOEKEN

Foto van een van onze project managers.

Mail ons uw tekst om een gratis, vrijblijvende offerte te ontvangen. Een van onze vriendelijke projectmanagers zal u kort daarna een offerte bezorgen.

E-boeken zijn momenteel een gat in de markt. Schrijvers en uitgeverijen kunnen van dit nieuwe medium gebruik maken om overal ter wereld lezers te bereiken en dat tegen een lage kost. Hoewel dit nieuwe stukje technologie het werk van schrijvers openstelt aan een groter publiek, kan er pas echt gesproken worden van een succes wanneer het boek in de lokale taal vertaald wordt. Met een kleine investering in een professionele vertaling kunnen auteurs hun markt 100 keer vergroten, dankzij de enorme markten van Europa en Azië.

Vakkundige vertalingen in alle onderwerpen

Bij Snelvertaler zijn onze vertalers allemaal vakkundige professionals. Elke vertaler is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wat het onderwerp van uw e-boek ook is, wij hebben vertalers die bekend zijn met de terminologie die specifiek is voor dat onderwerp. Dat is vooral belangrijk voor technische, medische en juridische e-boeken. Als het om een roman of thriller gaat, hebben we ook vertalers met een journalistieke achtergrond die heel goed weten hoe ze de lezer moeten benaderen in een vlotte schrijfstijl.

Onze vertalers verzorgen een kwaliteitsvolle vertaling die trouw blijft aan de originele toon en stijl van de tekst en waarbij de humor en de typische kenmerken van de brontaal bewaard worden. Ze zorgen er daarnaast voor dat de tekst perfect aansluit bij de doeltaal. Ze verzorgen een vertaling van dermate hoge kwaliteit dat de lezer zou denken dat de tekst oorspronkelijk geschreven werd in die taal. We gebruiken uiteraard enkel native speakers van de doeltaal van het e-boek.

Gratis offerte

Om een gratis, vrijblijvende offerte voor uw e-boek te ontvangen, mail ons uw tekst. Een van onze vriendelijke projectmanagers zal u kort daarna een offerte bezorgen. Als u zich zorgen maakt over de vertrouwelijkheid, kunt u ons enkel een hoofdstuk van het boek sturen, zodat we een beeld hebben van de stijl en dan kunt u zelf het aantal woorden tellen op uw computer en ons dat bezorgen zodat wij een prijs kunnen maken.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

2019-11-18T13:42:42.0418205Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.