Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen naar het Spaans

Wij verzorgen uw kwaliteitsvertaling naar het Spaans op een zo kort mogelijke termijn. Vraag een vrijblijvende offerte door ons uw tekst te mailen. Een projectmanager zal de tekst nauwkeurig analyseren. Op werkdagen bezorgen we per kerende een offerte.

Vermeld in uw aanvraag wanneer u de tekst graag vertaald terug wilt en of de tekst naar Europees of Zuid-Amerikaans Spaans moet worden vertaald. Deze varianten verschillen namelijk nogal. Mocht u niet zeker weten wat u nodig heeft, dan geven onze projectmanagers u graag vakkundig advies.

De vertalingen naar het Spaans worden gemaakt door native speakers die het Spaans als moedertaal hebben en worden altijd nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Specialisaties

U kunt bij ons terecht voor Spaanse vertalingen in verschillende vakgebieden. Naast medische, financiële, technische en commerciële vertalingen kan ons vertaalbureau ook zorgen voor beëdigde vertalingen en apostilles die in het buitenland of bij gemeentelijke en overheidsinstanties rechtsgeldig moeten zijn.

Daarom is uw tekst bij ons in goede handen.

Wist u dat onze freelance vertalers Spaans ook in het weekend en 's avonds werken? Daarom kunnen wij altijd een snelle levertijd garanderen. Sneller kan bijna niet. Voor een offerte kunt u het offerteformulier rechts gebruiken of ons meteen een e-mail met de teksten sturen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2019-11-18T12:57:14.7691609Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 48 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.