Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Tsjechisch

Contacteer ons nu voor professionele vertalingen van en naar het Tsjechisch

Professionele vertalingen uit of naar het Tsjechisch

Tsjechisch Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt snel, levert kwaliteit en biedt een vlijmscherpe prijsstelling. Om u te laten zien dat hoge kwaliteit toch kan voor een betaalbare prijs, bieden we u uw eerste vertaling aan met een mooie welkomstkorting.

Onze vertalingen naar het Tsjechisch worden uitsluitend door moedertaalsprekers Tsjechisch uitgevoerd, terwijl een Engelse of Nederlandse vertaling van een Tsjechisch document altijd zal worden uitgevoerd door een moedertaalspreker (zgn “native speaker”) van de doeltaal in kwestie.

Alleen al voor alle denkbare combinaties met het Tsjechisch, hebben we tientallen vertalers beschikbaar, die elk hun eigen specifieke achtergrond en specialisatie kunnen toepassen om de kwaliteit van vertalingen optimaal te houden:

Wij verzorgen niet alleen vertalingen naar en vanuit de Tsjechische taal, ook andere Oost-Europese talen zijn geen probleem. Zo vertalen we in en naar het Russisch, Oekraïens, Ests, Lets, Litouws, Roemeens, Hongaars, Bulgaars, Kroatisch, Servisch, Albanees, Slowaaks en Pools. Natuurlijk regelen we ook vertalingen in de meer gangbare wereldtalen, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Ook oosterse talen als Chinees, Japans en Koreaans zijn ons niet vreemd.

U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw professionele vertalingen uit of naar het Tsjechisch. Stuurt u ons het te vertalen document per e-mail, dan ontvangt u spoedig een vrijblijvende offerte, waarop prijs en levertijd duidelijk vermeld staan. Eén van onze projectmanagers zal u persoonlijk begeleiden bij uw vertaalaanvraag, en is tijdens kantooruren altijd beschikbaar om u per e-mail of telefonisch te woord te staan.

Maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen. Neem direct telefonisch contact op met ons vertaalbureau 03/547 01 70 en één van onze projectmanagers vertelt u graag hoeveel uw vertaling precies gaat kosten en hoe snel we deze wel niet kunnen leveren.

Neem contact met ons op voor al uw professionele vertalingen uit en naar het Tsjechisch!

Achtergrondinformatie over het Tsjechisch

Vertaalbureau Tsjechisch

Ongeveer 12 miljoen mensen ter wereld spreken of schrijven het Tsjechisch.

Ongeveer 12 miljoen mensen ter wereld spreken en schrijven het Tsjechisch. Naast de 10 miljoen inwoners die Tsjechië telt, woont er ook een groot aantal sprekers van het Tsjechisch in de grensgebieden in met name Slowakije en Oostenrijk. Ook in de USA en Canada, waar veel Tsjechische immigranten woonachtig zijn, vindt men een groot aantal sprekers van deze West-Slavische taal.

In het Tsjechisch gebruikt me net zoals in het Nederlands ook het Latijnse schrift, hoewel er wel gebruik wordt gemaakt van een aantal speciale zogenoemde diakritische tekens, zoals á, en ž.

De grammatica van het Tsjechisch wordt als zeer gecompliceerd beschouwd. Zo worden woorden verbogen in zeven naamvallen, die dan ook weer verschillen in enkelvoud en meervoud.

Een groot deel van de Tsjechen spreekt Duits, en er zijn dan ook veel Duitse leenwoorden in de Tsjechische taal te vinden. Tegenwoordig leent het Tsjechisch, net als de rest van de wereld, tevens veel woorden uit het Engels.

De meeste mensen spreken het obecná čeština (algemeen Tsjechisch). Deze variant, die voornamelijk in de regio Bohemen wordt gesproken en elementen van het Praagse dialect bevat, heeft het gros van de dialecten verdrongen en wordt tegenwoordig gehanteerd als de standaardtaal in onderwijs, politiek en media. Vanzelfsprekend leveren wij al onze vertalingen in deze standaardvariant van het Tsjechisch. Zo zijn deze altijd leesbaar voor iedereen die de Tsjechische taal beheerst.

Ons vertaalbureau Tsjechisch

Wij verzorgen vertalingen naar en uit het Tsjechisch op alle denkbare vakgebieden. Of het nu om medische documenten gaat, een financieel jaarverslag, een huwelijksakte of een marketingstrategie, wij hebben de expertise in huis om een breed scala aan kwalitatief uitstekende Tsjechische vertalingen te verzorgen.

Ook vanuit en naar het Engels, Duits of Frans verzorgen wij Tsjechische vertalingen. Door onze uitgebreide database van vertalers, hebben wij voor elke denkbare talencombinatie wel een kundige vertaler beschikbaar.

Of u als bedrijf zoekt naar een bureau dat professionele vertalingen kan verzorgen, of u als particulier graag deze vertaling wilt, bij Snelvertaler kan het allemaal!

Vraag direct een gratis offerte aan!


Onze vertalers staan te popelen om uw tekst onder handen te nemen. Omdat onze freelance vertalers Tsjechisch ook beschikbaar zijn in het weekend en in de avonden zijn we altijd in staat elk prangend vertaalverzoek te honoreren.

Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden zijn. Of belt u ons nu op telefoonnummer 03/547 01 70 of in Gent op 09/277 91 16.

2019-11-11T10:46:07.8342190Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.