Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Prijsopgave voor een vertaling naar het Thais of uit het Thais

Snelvertaler.be is het vertaalbureau om al uw documenten van en naar het Thais te vertalen. Onze services zijn via het internet overal ter wereld beschikbaar, dus ook in Thailand. Uw vertaling aanvragen is heel eenvoudig. U stuurt de teksten die u graag wilt laten vertalen naar ons via de e-mail. Binnen een uur krijgt u van ons antwoord en een offerte van de kosten. Voor spoedvertalingen Thai kunt u ook op de services van Snelvertaler.be rekenen.

Thaise taal

Het Thai behoort tot de Tai-taalgroepen en is geen gemakkelijke taal voor westerlingen. Het Thaise schrift, ook wel het Thaise alfabet genoemd, is niet te vergelijken met ons alfabet. Naast klinkers en tekens voor medeklinkers, kent het Thaise alfabet ook toontekens. De toon is heel belangrijk in het Thai. Standaard Thai, ook wel Siamees genoemd, is de officiële taal van Thailand. Daarnaast worden er nog vele andere Tai-talen en dialecten in de verschillende regio’s van het land gesproken. Over het algemeen geldt dat de Thaise inwoners redelijk tot goed Engels spreken. Voor zakelijke papieren en voor overheidsdocumenten is een Thaise vertaling in de meeste gevallen noodzakelijk. Een goed vertaalbureau, zoals Snelvertaler.be, is onmisbaar als u in aanraking komt met de autoriteiten in Thailand.

Professionele vertalers

Of u nu zakelijk of voor uw verblijfspapieren een vertaalbureau zoekt, de Thaise vertalers van Snelvertaler.be zijn professionals die het Thai als moedertaal spreken. Snelvertaler.be heeft de beschikking over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van financiële of technische documenten. Maar ook commerciële vertalingen zoals offertes, brochures en websites worden snel en vakkundig vanuit het Nederlands naar het Thai vertaald of andersom, vanuit het Thai naar het Nederlands. Onze beëdigde vertalers helpen u vakkundig om juridisch stukken te vertalen. Ook voor een tolk in Thailand of in België kunt u Snelvertaler.be om hulp vragen.

Tarieven voor vertalingen Thais

Overzicht van woordprijzen voor Thai. De tarieven zijn per woord. Zoals u ziet is het vaak voordeliger om naar of uit het Engels te vertalen. Dit kan eventueel een tussenoplossing zijn voor complexere talen-combinaties.

Vertalingen Thai - Nederlands : € 0,26 exclusief btw.

Vertalingen Thai– Engels: € 0,20 exclusief btw.

Vanzelfsprekend vertalen wij ook náár het Thai. De kosten daarvoor zijn:

Vertalingen Nederlands - Thai : € 0,35 exclusief btw.

Vertalingen Engels - Thai: € 0,18 exclusief btw.

2019-11-18T13:08:36.6022970Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.