Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen naar het Spaans

Snelvertaler verzorgt al uw Spaanse documenten

Mail ons voor een prijsofferte.

Mail ons uw tekst en vraag een vrijblijvende offerte. Nadat een projectmanager de tekst heeft bekeken, ontvangt u zo snel mogelijk (op werkdagen doorgaans binnen het uur) uw offerte.

Vermeld in uw offerteaanvraag wanneer u de tekst graag vertaald terug wilt. Daarnaast stellen wij het op prijs als u van tevoren aangeeft of de tekst naar Europees of Zuid-Amerikaans Spaans moet worden vertaald. Er zijn heel wat verschillen tussen de regionale varianten. Als u het niet zeker weet, dan geven onze projectmanagers u graag advies. Zij spreken zowel Spaans als Nederlands.

De vertalingen naar het Spaans worden gemaakt door vertalers met het Spaans als moedertaal en worden goed nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Ons Spaans vertaalbureau

U kunt bij ons terecht voor Spaans vertalingen in alle vakgebieden. Naast medisch, financieel, technisch en commercieel vertaalwerk, levert ons vertaalbureau ook beëdigde vertalingen. We kunnen ook (rechtbank- ) tolken regelen voor u.

Uw tekst is daarom bij ons in goede handen.

Aangezien onze freelance vertalers Spaans ook in het weekend en 's avonds werken, is een snelle levering gegarandeerd. Voor een offerte vult u offerteformulier rechts in of stuur ons een e-mail met uw document(en). U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

2020-01-08T16:45:02.4079872Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.