Snelheid en kwaliteit tegen een lage prijs

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler verzorgt snel en correct de vertaling van uw Spaanse tekst naar het Engels. Steeds meer bedrijven, overheden en particulieren weten ons te vinden voor het vertalen van alle soorten teksten naar vrijwel alle talen van de wereld. Niet voor niets zijn wij het snelste en snelst groeiende vertaalbureau van Europa. Wij koppelen snelheid en kwaliteit aan een lage prijs. Voor de talencombinatie Spaans-Engels rekenen wij een woordprijs van slechts € 0,14. U kunt dus zelf uitrekenen wat uw vertaling uiteindelijk kost.

De juiste vertaler voor uw vertaalopdracht

Spaans en Engels zijn twee van de meest gesproken talen ter wereld en dus ook twee van de meest vertaalde talen. Veel vertalers zijn actief in deze talencombinatie. Toch is het een vak apart de juiste vertaler te vinden. Gelukkig werkt algemeen vertaalbureau Snelvertaler met een uitgebreid netwerk van gediplomeerde native vertalers. Wij bezorgen u een tekst in correct hedendaags Engels.

Specialisten op alle terreinen

Alle vertalers in ons netwerk zijn gespecialiseerd in een bepaald domein. Zo hebben wij technische, juridische, medische en literaire vertalers in ons bestand. Daarnaast beschikken wij over vertaalspecialisten op vlak van de sport, politiek, geschiedenis, toerisme, kunst en cultuur, verkeer en vervoer, klimaat, duurzaamheid, automotive, gastronomie, een tweede verblijf, beleggingen enz.

Uw onderwerp zit er zeker en vast bij. Wilt u het zeker weten? Bel dan 03/336 53 31. Onze projectmanagers kunnen u over de kleinste details informeren. Mailen kan ook.

2016-07-11T14:37:25.8647737Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service