Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen Nederlands-Spaans

Snelvertaler biedt hoogwaardige vertalingen Nederlands-Spaans. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een efficiënte en professionele service.

Voor bedrijven, overheden en particulieren

Het belang van Spaans als wereldtaal neemt sterk toe, zowel in een zakelijke als culturele context. Zo wordt verwacht dat er binnen twintig jaar meer Spaanstalige dan Engelstalige Amerikanen zijn. Door deze ontwikkeling krijgt Snelvertaler steeds vaker opdrachten voor vertalingen Nederlands-Spaans van alle doelgroepen: bedrijven, overheden en particulieren.

Een authentieke vertaling Nederlands-Spaans

Snelvertaler werkt uitsluitend met native speakers en beschikt over de ervaring die nodig is om uw vertaling in een natuurlijke stijl te gieten, in het juiste jargon.

Een efficiënte vertaling Nederlands-Spaans

Wij leveren u de perfecte vertaling Nederlands-Spaans en geven u zo snel mogelijk zicht op de kosten en levertermijn. Stuur ons uw te vertalen tekst, dan ontvangt u vaak nog dezelfde dag een duidelijke en gedetailleerde offerte.

Beëdigde vertaling Nederlands Spaans

Bij dit type vertaling, houdt u er best rekening mee dat de levertermijn iets langer wordt voorzien, zeker als de vertaling ook moet worden gelegaliseerd (d.i. de officialiseringsstempel van de rechtbank).

Offerte vragen voor een vertaling Nederlands-Spaans

Wilt u meteen een offerte vragen? Vul dan het online offerteformulier in of stuur ons uw tekst per mail. In beide gevallen ontvangt u dezelfde werkdag nog een gedetailleerde offerte.

Neem direct contact op met onze projectmanagers Vertalingen Nederlands-Spaans. Zij spreken ook Nederlands of neem contact op met het plaatselijke kantoor in uw regio.

2020-01-08T17:06:50.2183318Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.