Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Een vertaling die zegt wat er wordt bedoeld

Elke dag horen of lezen we Engels. Vaak begrijpen we wel min of meer wat er wordt bedoeld. We hebben immers Engels op de middelbare school gestudeerd, Engelstalig onderwijs gevolgd of we spreken Engels tijdens het werk. Maar wat er nu precies staat of wat er exact wordt bedoeld, weten we soms niet. Daarvoor schakelt u vertaalbureau Snelvertaler in.

De verschillende pionnen.

Klant, project manager, vertaler, een vlotte samenwerking garandeert een goede vertaling.

Specialisten kennen de addertjes onder het gras

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler onderhoudt een uitgebreid netwerk van gediplomeerde Nederlandstalige vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende onderwerpen. Dat betekent dat de vertaler de Engelse tekst begrijpt én doorziet alvorens aan de vertaling te beginnen. Zo wordt een juridische tekst vertaald door iemand met een juridische achtergrond, een technische tekst door iemand met technische vakkennis en een medische tekst door iemand met een medische specialisatie. Wij onderhouden uitgebreide contacten met vertalers die gespecialiseerd zijn in sport, cultuur, politiek, literatuur, scheep- en luchtvaart, natuur en milieu, transport, toerisme, geschiedenis enz. Deze experts kennen de addertjes onder het gras die u thuis, op school en op het werk niet heeft geleerd.

…en toch betaalbaar

Snel de juiste vertaling naar het Engels, die krijgt u bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler . Wij zijn niet alleen het snelste, maar ook het snelst groeiende vertaalbureau van Europa. Bijna honderdduizend klanten waarderen onze vertaalservice, misschien ook omdat wij niet zo duur zijn. Wilt u graag een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen? Vul dan rechts op deze pagina het offerteformulier in of mail ons uw Engelse tekst. Voor andere vragen kunt u ons bellen: 03/547 01 70. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2019-11-11T10:51:24.8749199Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.