Uw Duitse vertaling op een zo kort mogelijke termijn

U wenst snel de correcte vertaling van een Engelse tekst naar het Duits te ontvangen? Dan bent u bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Dankzij een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers met Duits als moedertaal, vinden wij meteen de vertaler die bij uw tekst past. Wij hebben technische vertalers in ons bestand, maar ook vertalers die gespecialiseerd zijn in politiek, cultuur, literatuur, sport, journalistiek, medische onderwerpen, verkeer en vervoer, lucht en water, transport enz.

Kantoren in meerdere landen

Wat goed is hoeft niet altijd duur te zijn. Met een woordtarief van € 0,16 zijn wij heel competitief. Neem dus uw Engelse tekst erbij en bereken zelf wat uw vertaling kost. U kunt uw tekst ook mailen of rechts op deze pagina het offerteformulier invullen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit meerdere landen binnen de EU en daarbuiten. In Duitsland hebben wij kantoren in Berlijn, Frankfurt, Keulen en Hamburg. U kunt er dus van op aan dat uw tekst wordt vertaald door Duitse vertalers die de eigenaardigheden van het hedendaags Duits beheersen en op de hoogte zijn van de Duitse geschiedenis en actualiteit. Geen vertalingen vol onzin dus, of constructies die in het Duits helemaal niet voorkomen.

Meer weten? bel 03/336 53 31. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2016-04-29T08:54:08.3096796Z

Sarah Ducheyne
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service