Welkom bij Snelvertaler

Vertaalbureau Eindhoven

Vertaalbureau Eindhoven

Wij heten u van harte welkom op de website van ons vertaalbureau in Eindhoven. In het kantoor van Snelvertaler Eindhoven verzorgen wij met een team van 52 projectmanagers vertalingen van uw teksten vanuit en naar alle talen. Snelvertaler is al meer dan 19 jaar actief in het centrum van Eindhoven. Gedurende deze tijd heeft Snelvertaler Eindhoven al voor talloze klanten vertalingen geleverd. Ook beëdigde vertalingen vormen voor ons kantoor geen enkel probleem. Voor eventuele vragen over onze diensten kunt u met één van onze projectmanagers contact opnemen op + 31 85 111 0237 .

Meer details over onze manier van werken.

Om een goede vertaling te kunnen maken, dient de vertaler affiniteit met het onderwerp te hebben en zowel de bron- als de doeltaal uitstekend te beheersen. Daarnaast is vooral ervaring een must. Wij zetten dan ook geen vertaalstudenten in.

Bij het selecteren van vertalers letten wij speciaal op de volgende aspecten:

  • prijs
  • ervaring met de betreffende materie
  • genoten vertaalopleiding
  • positieve referenties
  • leversnelheid
  • talenkennis

Aangezien onze vertalers zowel in het weekend als 's avonds werken, is een snelle levertijd gegarandeerd. Ons kantoor in Eindhoven is dagelijks van 08:00 uur tot 18:00 uur open. Voor een offerte kunt u het offerteformulier invullen of ons een mail sturen.

2017-01-03T12:08:48.5063347Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.