Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Poolse vertalingen.

Snelvertaler verzorgt uw vertalingen van en naar het Pools

Mail ons voor een prijsofferte.

Wij werken samen met professionele en gekwalificeerde Poolse vertalers. Wij leveren vertalingen van hoge kwaliteit aan een gunstig tarief . In ons bestand hebben wij voor elk vakgebied vertalers. Of het nu gaat om het vertalen van boeken, contracten, tijdschriftartikels, financiële rapporten, gebruiksaanwijzingen of de dagelijkse correspondentie met uw Poolse zakenpartners, wij hebben de geschikte vertaler voor u. Vraag bij onze projectmanagers naar de voorwaarden. Voor andere talencombinaties staan wij u ook graag via de telefoon of per e-mail te woord.

Communicatie tussen uw zakenpartners

Steeds meer bedrijven ontdekken de Oost-Europese staten als belangrijke import- en exportpartners en hun rol als producerende landen. Daarom is het van belang dat uw vertalingen de juiste toon treffen om de communicatie tussen uw zakenpartners en uw bedrijf soepel te laten verlopen. Wij vertalen de inhoud van de tekst in gepaste stijl en houden daarbij rekening met bijzondere factoren, taalspecifieke eigenaardigheden en uw eigen persoonlijke wensen. Door met ons in zee te gaan, weet u dat uw vertaling een kwaliteitsproduct wordt.

Algemene informatie over de Poolse taal

In haar huidige vorm is de Poolse geschreven taal in de zestiende eeuw tot stand gekomen uit dialecten die in de omgeving van Poznań in het westen van Polen werden gesproken. In de zestiende eeuw bereikte de Poolse taal een status die haar vanwege haar rijkdom en aanpassingsvermogen deed uitgroeien tot een van de voornaamste talen van Midden-Europa.

Het Pools bezit een groot aantal leenwoorden uit het Oud-Tsjechisch, het Middelhoogduits, het Latijn en het Grieks. Later kwamen daar ook nog invloeden bij vanuit het Italiaans, het Frans, het Hoog-Duits, het Engels, het Oekraïens, het Wit-Russisch, het Hongaars en het Turks, en - hoewel in veel mindere mate- vanuit het Russisch en het Jiddisch. Tegenwoordig is een enorm sterke invloed vanuit het Engels waarneembaar.

2019-11-18T12:42:33.4760951Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.