Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van of naar het Pools

Pools Vertaalbureau Snelvertaler staat bekend voor de snelheid van levering, de kwaliteit en de eerlijke tarieven. Voor ons Vertaalbureau Pools werken uitsluitend vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Wij hebben tientallen vertalers Pools in ons bestand. Elke vertaler heeft zijn eigen specialisme:

- Medische vertaling Pools

- Juridische vertalingen Pools

- Poolse arbeidscontracten

- Beëdigde vertalingen Pools

- Poolse statuten

- Poolse persoonlijke brieven

- Handboeken vertalen naar Pools

- Vertaling website naar het Pools

- Technische vertalingen Pools

- Poolse geboorteakte

Wij vertalen niet alleen naar het Pools, maar ook vanuit het Pools. Dit geldt zowel voor vertalingen naar de meest gangbare talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Frans, maar ook voor meer zedlzame talen zoals Chinees, Japans, Arabisch, Hebreeuws, etc.

Uw vertaling naar het Pools is bij ons in goede handen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de tekst te e-mailen. Nadat een projectmanager de tekst heeft bekeken, ontvangt u direct een offerte voor uw vertaling. Bellen kan natuurlijk ook. Belt u direct met ons vertaalbureau 03/547 01 70 en u hoort direct wat uw vertaling gaat kosten.

Achtergrondinformatie over de Poolse taal

Snelvertaler verzorgt uw vertalingen van en naar het Pools

Mail ons voor een prijsofferte.

Maar liefst 50 miljoen mensen ter wereld spreken en schrijven Pools. De meeste daarvan wonen natuurlijk in Polen, maar ook in de Verenigde Staten en in de voormalige Sovjet-Unie wordt Pools gesproken. In het Pools kent men het Latijnse alfabet, net zoals in (bijvoorbeeld) het Nederlands. Toch zijn er ook verschillen. Zo komen de letters q, v en x niet voor, behalve in leenwoorden. Wel kent het Pools zogenaamde ‘diakritische tekens’. Dit zijn tekens die boven, onder of door een letter gezet worden en nodig zijn voor de uitspraak. In de Poolse taal zijn er relatief veel leenwoorden. Voor het Pools geldt vooral dat er veel woorden uit het Duits zijn overgenomen, maar de laatste jaren nemen de Engelse leenwoorden – zoals in zoveel talen - de overhand. Het Pools is een taal met weinig dialecten, wat vrij uniek is voor een taal met een dergelijk groot aantal sprekers. Maar sowieso werkt ons vertaalbureau altijd met de officiële spelling. Op deze manier is uw document altijd goed leesbaar, voor alle mensen die de Poolse taal beheersen.

Vraag direct een gratis offerte aan!

U kunt gratis een offerte aanvragen door te bellen met ons hoofdkantoor: 03/547 01 70. Vaak hoort u dan al direct wat de vertaling gaat kosten en hoe snel u de vertaling weer in uw bezit heeft.

Onze professionele vertalers zitten klaar om met uw tekst aan de slag te gaan. Omdat onze freelance vertalers Pools ook in het weekend en 's avonds werken is een snelle omlooptijd gegarandeerd.

2019-11-18T12:44:05.8620951Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.