Vertaalbureau Nederlands - Spaans

VERTALINGEN VAN HET NEDERLANDS NAAR HET SPAANS

Vertaalbureau Nederlands - Spaans

Mail ons voor een gratis offerte!

Spaans wordt steeds belangrijker als wereldtaal, zowel in het culturele leven als in het bedrijfsleven. Men verwacht dat er binnen de twintig jaar meer Spaanstalige Amerikanen zullen zijn dan Engelstalige. Daardoor krijgt Snelvertaler steeds vaker vertaalopdrachten Nederlands-Spaans van bedrijven en overheidsinstellingen.

Kwaliteitsvolle vertalingen

Snelvertaler garandeert kwaliteitsvolle vertalingen van het Nederlands naar het Spaans en dat aan een betaalbare prijs. Dat komt omdat we enkel moedertaalsprekers van het Spaans in dienst nemen. Doordat ze van het Nederlands naar hun eigen taal vertalen, leveren zij teksten af in een natuurlijke stijl en met de juiste terminologie. Daarnaast hebben ze ook allemaal hun eigen vakgebied. Dus wat voor tekst u ook heeft, wij hebben iemand die over de juiste vaardigheden beschikt om hem te begrijpen en te vertalen.

Beëdigde vertalingen

Hou er rekening mee dat een beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Spaans wat meer tijd in beslag neemt, zeker wanneer de vertaling gelegaliseerd moet worden (met een apostille bijvoorbeeld).

Drie levertermijnen

Klanten willen hun vertaling Nederlands-Spaans gewoonlijk snel terugkrijgen. Wij stellen drie gepaste opties voor om uw specifieke deadline te halen: dringend, standaard en niet-dringend. Dit geeft u ook de keuze tussen drie prijzen. Het spreekt voor zich dat de gekozen levertermijn geen invloed heeft op de kwaliteit van uw vertaling Nederlands-Spaans.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u graag een offerte aanvragen voor uw vertaling in een bepaalde taal? Vul dan gewoon het aanvraagformulier aan de rechterzijde in of mail ons uw documenten en dan sturen wij u zo snel mogelijk een duidelijke en gedetailleerde prijsofferte.

2016-04-29T08:57:39.3464796Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.