Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Uw vertaler heeft Spaans als moedertaal

Uw Nederlandstalige tekst in het Spaans vertaald door native speakers? Dat kan bij vertaalbureau Snelvertaler. Vanuit ons kantoor in Madrid runnen wij een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde vertalers uit heel Spanje. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat betekent, dat u voor elk type vertaling bij ons terecht kunt. Een bewijsstuk van uw Belgische bank is geen probleem, evenmin een mailing die u aan potentiële klanten wil bezorgen.

Betaalbare kwaliteitsvertalingen

U kunt op verschillende manieren bij ons een prijsofferte laten maken. U kunt ook bellen met ons kantoor in Antwerpen: 03/547 01 70. Ook kunt u uw Nederlandstalig document mailen of op deze pagina het offerteformulier invullen. Tijdens de werkuren ontvangt u per kerende een competitieve prijsofferte van ons. Vaak krijgt u, na akkoord, uw vertaling naar het Spaans nog dezelfde dag terug.

De vertaalservice van Snelvertaler heeft een ruime ervaring in het snel leveren van online vertalingen naar het Spaans. Onze vertalers wonen in Spanje, zijn op de hoogte van de Spaanse actualiteit en zijn vertrouwd met de eigenaardigheden van de Spaanse taal.

2019-11-18T12:55:38.6487959Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.