Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Nederlands-Noors: Snel, correct en competitief

Uw Nederlandse tekst snel en correct naar het Noors vertaald? Dat kan bij vertaalbureau Snelvertaler. Vraag online een prijsofferte via ons offerteformulier of mail ons uw tekst. Wij werken uitsluitend met native vertalers. Meer weten? Bel 03/547 01 70. Onze projectmanagers spreken Nederlands en Engels.

Vlaggen van Europa

Conctacteer ons per mail voor een prijsofferte.

Vertaalspecialist op alle gebieden

Vertaalbureau Snelvertaler is het snelste en snelst groeiende Europese vertaalbureau. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit verschillende kantoren in de EU . Vanuit Antwerpen runnen wij een gekwalificeerd team van gespecialiseerde vertalers. Zo werken wij met juridische vertalers, maar ook met experts in sport, olie en gas, natuur en milieu, toerisme, journalistiek, politiek enz.

Door onze schaalgrootte en door speciale, zelf ontwikkelde, software kunnen wij competitieve tarieven hanteren en vaak nog dezelfde werkdag leveren. Zaken als administratie en facturatie kunnen wij immers geautomatiseerd laten verlopen. Daardoor gaat de aandacht van onze medewerkers enkel uit naar uw vertaling. Vul het offerteformulier in of mail ons uw te vertalen tekst. Per kerende bezorgen wij u een aantrekkelijke offerte.

2019-11-18T12:40:45.1130951Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.