Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Nederlands – Duits in Zürich

Uw Duitse vertaling snel en niet duur

Bij vertaalbureau Snelvertaler vindt u snel de juiste vertaling van het Nederlands naar het Duits. En duur is het niet! Vul rechts op deze pagina het offerteformulier in of stuur ons uw Nederlandse tekst per mail. Op werkdagen bezorgen wij u per kerende een prijsofferte. U belt liever? Dat kan ook: +41 43 550 7170. Onze projectmanagers staan u direct te woord, ook in het Nederlands.

Een vertaling, gemaakt met Zwitserse precisie

Vertaalbureau Snelvertaler is de snelste en snelst groeiende vertaaldienst van Europa. Als een van de weinige vertaalbureaus hebben wij meerdere kantoren in de Europese Unie en in Zwitserland. Vanuit ons kantoor in Zürich runnen wij een team van hooggekwalificeerde vertalers met het Zwitserse Duits als moedertaal. Aangezien zij in Zwitserland wonen, zijn zij op de hoogte van de typische kenmerken van het Duits zoals dat in Zwitserland wordt gesproken. Zij volgen ook het Zwitserse nieuws en kennen de actualiteit en de geschiedenis. U krijgt dus altijd een vertaling die overeenstemt met de Zwitserse gebruiken en taalkundige eigenaardigheden.

Vul rechts op deze pagina het offerteformulier in of mail ons uw Nederlandse tekst. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Of bel ons kantoor in Zürich: +41 43 550 7170. Daar kunt u al uw vragen stellen. Maar u kunt natuurlijk ook ons plaatselijke kantoor bellen op 03/547 01 70.

2019-12-16T09:30:06.9979569Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.